"Αναζητώντας την ελπίδα" της Colleen Hoover

«Πραγματικά πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει για εμένα. Αλλά τελικά καταφέρνω και βρίσκω κάτι για να ελπίζω… κάθε μέρα».
Η συνέχεια του Χωρίς ελπίδα, του #1 best seller στη λίστα των New York Times.
Η Colleen Hoover μάς αφηγείται το σκοτεινό παρελθόν του γοητευτικού Ντιν Χόλντερ.
Ξαναζούμε τον έρωτά του με τη Σκάι, αλλά αυτή τη φορά από τη δική του οπτική.
Τελικά ο Χόλντερ δεν είναι απρόσιτος… είναι απλώς ένας άνθρωπος γεμάτος ενοχές. Το παρελθόν του, οι τύψεις του τον κυκλώνουν.
Έχει περάσει όλη τη ζωή του προσπαθώντας να διώξει από πάνω του το τραύμα…
Στην προσπάθειά του να βρει τη χαμένη του ελπίδα, αποφασίζει να κοιτάξει το παρελθόν του κατάματα.
Μερικές φορές στη ζωή, αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει πρώτα να σκάψουμε βαθιά στο παρελθόν μας και να επανορθώσουμε.
Στο Αναζητώντας την ελπίδα η συγγραφέας αποκαλύπτει τι συνέβαινε μέσα στο μυαλό του Χόλντερ κατά τη διάρκεια όσων συνέβαιναν στο πρώτο βιβλίο.
Θα καταφέρει τελικά ο ήρωάς μας να κερδίσει τη γαλήνη που χρειάζεται απεγνωσμένα;

"Επιβάτης 23" του Sebastian Fitzek

Κάθε χρόνο, περίπου είκοσι άνθρωποι εξαφανίζονται από κρουαζιερόπλοια στην ανοιχτή θάλασσα.
Ποτέ δεν έχει επανεμφανιστεί κάποιος απ’ αυτούς.
Μέχρι τώρα…
Ο Μάρτιν Σβαρτς, μυστικός πράκτορας της αστυνομίας, έχασε πριν από πέντε χρόνια τη σύζυγο και τον γιο του, οι οποίοι ταξίδευαν με το κρουαζιερόπλοιο «Sultan of the Seas», και κανένας δεν ήταν σε θέση να του πει τι ακριβώς συνέβη.
Έκτοτε ο Μάρτιν είναι ένα ράκος και προσπαθεί να ξεχάσει τον πόνο του συμμετέχοντας σε θανάσιμα επικίνδυνες μυστικές αποστολές της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας επιχείρησης δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια παράξενη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δηλώνει συγγραφέας θρίλερ. Του λέει ότι πρέπει να επιβιβαστεί οπωσδήποτε στο «Sultan», καθώς υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με το τι συνέβη στους δικούς του.
Ο Μάρτιν δεν σκόπευε να πατήσει ποτέ ξανά το πόδι του σε πλοίο, αλλά τελικά το κάνει. Έτσι, μαθαίνει ότι ένα κορίτσι που είχε εξαφανιστεί από το κρουαζιερόπλοιο πριν από μερικές εβδομάδες επανεμφανίστηκε – και στην αγκαλιά της κρατούσε το αρκουδάκι του γιου του…

"Συγκάτοικοι με ημερομηνία λήξης" της Elena Armas

Η Ρόζι Γκράχαμ έχει ένα πρόβλημα. Για να λέμε την αλήθεια, όχι μόνο ένα. Παραιτήθηκε από την καλά αμειβόμενη δουλειά της για να αφοσιωθεί κρυφά στη συγγραφή ρομαντικών βιβλίων.
Μόνο που η έμπνευση απουσιάζει και το διαμέρισμά της καταρρέει. Στην κυριολεξία. Με συνοπτικές διαδικασίες μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι της κολλητής της, της Λίνα, όσο εκείνη βρίσκεται στο εξωτερικό. Αγνοεί όμως το εξής: Η Λίνα έχει παραχωρήσει προσωρινά το διαμέρισμά της στον ξάδερφό της Λούκας, το διαδικτυακό της crush, έναν ελκυστικό Ισπανό σέρφερ με γοητευτικό χαμόγελο και σπουδαίες μαγειρικές ικανότητες.
Ο Λούκας δέχεται να μείνει η Ρόζι μαζί του, τουλάχιστον προσωρινά. Και έχει μια εξωφρενική ιδέα για να τη βοηθήσει: να βγουν μαζί μερικά πειραματικά ραντεβού με σκοπό να επανέλθουν η έμπνευσή της για τη συγγραφή και η ρομαντική της διάθεση.
Η Ρόζι δεν έχει τίποτα να χάσει. Το επιπόλαιο crush της είναι υπό έλεγχο, αλλά ο χρόνος του Λούκας στη Νέα Υόρκη έχει ημερομηνία λήξης και έξι εβδομάδες μπορεί να μην είναι αρκετές ούτε για εκείνη ούτε για την προθεσμία της.

"Σπουδή στο κόκκινο" του Arthur Conan Doyle

«Μια σπουδή στο κόκκινο, ε; Γιατί να μη χρησιμοποιήσουμε λίγη ορολογία από την τέχνη. Υπάρχει η κόκκινη κλωστή του φόνου που διατρέχει το άχρωμο κουβάρι της ζωής, και το δικό μας καθήκον είναι να την ξετυλίξουμε, να την απομονώσουμε και να φανερώσουμε το κάθε εκατοστό της».
Με αυτά τα λόγια ο Σέρλοκ Χολμς περιγράφει στον φίλο και χρονικογράφο του, τον γιατρό Ουάτσον, τη φύση της δουλειάς του.
Και από τη χαρακτηριστική φράση προέρχεται και ο τίτλος του βιβλίου.
Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ όπου πρωτοεμφανίζεται ο εμβληματικός ντετέκτιβ και μας συστήνεται ο γιατρός Ουάτσον, ο οποίος αφηγείται τον τρόπο γνωριμίας τους και την απόφασή τους να συγκατοικήσουν στο περιώνυμο διαμέρισμα της οδού Μπέικερ.
Το κυριότερο, όμως, είναι ότι εδώ ξεδιπλώνεται, σελίδα τη σελίδα, η μέθοδος της επαγωγής και της ανάλυσης, που υπήρξε το σήμα κατατεθέν του Σέρλοκ Χολμς.
Στη Σπουδή στο κόκκινο καλείται να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από ένα πτώμα που βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι του Λονδίνου, με τη λέξη RACHE γραμμένη με αίμα στον τοίχο.
Ό,τι, όμως, φαντάζει περίπλοκο στους άλλους, για τον Σέρλοκ Χολμς είναι απλώς μια άσκηση παρατήρησης, που οδηγεί στη λύση του γρίφου.

"Ο Πολωνός" του J. M. Coetzee

Ο Πολωνός είναι η ιστορία του Βίτολντ Βαλτσικιέβιτς, ενός εβδομηντάρη Πολωνού πιανίστα που ερωτεύεται την Μπεατρίθ, μια κατά πολύ νεότερή του γυναίκα, κομψή σύζυγο τραπεζίτη και προστάτιδα των τεχνών, που βοηθάει στην οργάνωση ενός ρεσιτάλ του στη Βαρκελώνη.
Η Μπεατρίθ δεν εντυπωσιάζεται αρχικά από τον Βίτολντ, αλλά η πολιορκία του είναι τόσο επίμονη, που αναπόφευκτα παρασύρεται στον κόσμο του καλλιτέχνη.
Καθώς της στέλνει γράμματα, της κάνει αμέτρητες προτάσεις για ταξίδια, έρχεται ακόμα και για επίσκεψη στο εξοχικό του συζύγου της στη Μαγιόρκα, η απίθανη σχέση τους ανθίζει.
Στην αρχή, αυτό φαίνεται να γίνεται με τους δικούς της όρους, όμως το παιχνίδι εξουσίας που παίζουν μεταξύ τους είναι πολύ πιο περίπλοκο.
Η Μπεατρίθ περιορίζει το πάθος τους ελέγχοντας τα συναισθήματά της;
Ή ο Βίτολντ προσπαθεί να της επιβάλει το δικό του όνειρο για αγάπη;
Ο χρόνος που περνάει, ο έρωτας, όσα καταφέρνουμε να συλλάβουμε —και κυρίως όσα μας διαφεύγουν— από την τέχνη, από μια άλλη γλώσσα, από μια άλλη ύπαρξη, σ’ ένα υποβλητικό έργο που προκαλεί μια «ανεξάντλητη παλέτα συναισθημάτων, από την τυφλή αγάπη ως τη συμπόνια», όπως έγραψε η El Pais.

"Σκιές του Νότου" του Λάζαρου Αλεξάκη

Η ιστορία του Νότου είναι μια επιμελώς χαλκευμένη αλήθεια.
Το καλοκαίρι του 1987 είναι η καρδιά μιας ακόμα χρονιάς αμπαλαρισμένης με την ψευδαίσθηση μιας παντοδυναμίας συγκροτημένης από καλοστημένα ψέματα και απτούς, καθημερινούς μύθους.
Πομπές εφήβων οδεύουν προς ένα ηδονικό, τεχνικολόρ μέλλον, με τα κοπάδια των ορμών τους να κατασπαράζουν τις νύχτες τους.
Ήρωες της διπλανής πόρτας αναζητούν τις ονειρώξεις τους σε ηλεκτρικά τοπία.
Ένας κύκλος αίματος ξεκινάει όταν ο Γιώτης, ο ιδιοκτήτης του Νότου, ενός παραλιακού μπαρ μιας επαρχιακής πόλης, αποφασίζει να βοηθήσει μια δημοσιογράφο της Μεσογείου, τη Μαρλίνα, να εξιχνιάσει το παράξενο ατύχημα ενός νεαρού.
Μπάτσοι και βαποράκια, ντίβες και χαρτοπαίκτες, ευσυνείδητοι δολοφόνοι και αθώοι περαστικοί παρασύρονται σε μια ιλιγγιώδη πορεία προς το κενό, για να ανακαλύψουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, εκτός από το να σώσουν τους εαυτούς τους.

"Όσο οι λεμονιές ανθίζουν" της Zoulfa Katouh

Κάθε λεμόνι θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί και τα λεμόνια δεν θα εξαντληθούν ποτέ…
Η Σαλάμα σπουδάζει φαρμακευτική, ενώ η σημαία της Συριακής Επανάστασης ετοιμάζεται να ταξιδέψει μακριά παίρνοντας μαζί και τα όνειρά της.
Η πόλη Χομς πολιορκείται από τον κυβερνητικό στρατό. Παντού ξεκοιλιασμένα γκρίζα κτίρια, ο κόσμος λιμοκτονεί και η ίδια αναγκάζεται να γίνει εθελόντρια νοσηλεύτρια βοηθώντας όσους μπορεί, κλείνοντας τα μάτια όσων δεν μπορεί.
Σφίγγει το χιτζάμπ γύρω από τον λαιμό της, καθώς σφυρίζουν σφαίρες, πέφτουν βόμβες, ξεσπούν άγριες μάχες. Ανάμεσα στους νεκρούς, η οικογένειά της.
Να μείνει να πολεμήσει για την επανάσταση ή να εγκαταλείψει τη Συρία;
Η Λέιλα και το αγέννητο μωρό της είναι ό,τι έχει απομείνει στη Σαλάμα.
Μαζί με τη φωνή της μητέρας της, είναι οι ξέθωρες κλωστές που την ενώνουν με το παρελθόν της.
Εκτός κι αν λογαριάσει τον Χάουφ, μια παραίσθηση της φρίκης, που κάθε μέρα την προτρέπει να φύγει, κάθε μέρα εκείνη αρνείται.
Όταν συναντά τον Κενάν, το αγόρι με τα ζωηρά πράσινα μάτια, θα συνειδητοποιήσει όσα την ενώνουν και όσα τη χωρίζουν από τους δικούς της ανθρώπους και από την πατρίδα της.
Δεν βρίσκονται σε πόλεμο. Για όσο οι λεμονιές ανθίζουν… θα ζουν την επανάσταση!
Και η Σαλάμα πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η δική της θέση.
Μια ιστορία αγάπης και ανθρωπιάς που αναζητεί συγχώρεση μέσα στην παράνοια του πολέμου και ελπίδα στην τραγωδία.

"Ταξίδι στον ωκεανό" των Τζωρτζίνας Σπύρη & Μάνιας Ζηρίδη

O Κλικ είναι ένα ρινοδέλφινο. Η κοινότητά του δεν βρίσκει πια τροφή και ο Κλικ θέλει να βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο των εξαφανισμένων ψαριών.
Παρόλο που αμφιβάλλει για τις δυνατότητές του, είναι αρκετά γενναίος ώστε να ξεκινήσει ένα μακρύ και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι για να ανακαλύψει το χάρισμά του.
Στην πορεία του, συναντάει πολλά διαφορετικά θαλάσσια ζώα, τα οποία μοιράζονται μαζί του τη σοφία τους και τον καθοδηγούν.
Θα μπορέσει τελικά ο Κλικ να ανακαλύψει το κρυμμένο χάρισμά του και να βρει τα ψάρια;
Πώς μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο αξιοποιώντας το χάρισμά του;
Ένα βιβλίο για παιδιά που αναλαμβάνουν δράση για την κλιματική αλλαγή, αξιοποιώντας το χάρισμά τους.

"Ευτυχισμένοι έφηβοι" της Iben Sandahl Dissing

Μάθετε τα μυστικά ανατροφής που κάνουν τους Δανούς εφήβους τους πιο ευτυχισμένους στον κόσμο.
Αν διαβάσατε το best seller Γιατί οι Δανοί μεγαλώνουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο, θα έχετε ήδη ανακαλύψει το μυστικό τους.
Στη νέα της δουλειά, η ψυχοθεραπεύτρια συγγραφέας Iben Dissing Sandahl δίνει έμφαση στις αξίες που αποτελούν τη βάση για την ανατροφή των πιο ευτυχισμένων, υγιών και καλύτερα προσαρμοσμένων εφήβων στον κόσμο.
Από την αποδοχή της μοναδικότητας και της αυθεντικότητας μέχρι την έμφαση στην ελευθερία με υπευθυνότητα και την αποφυγή τιμωρίας, το βιβλίο Ευτυχισμένοι έφηβοι: Πώς οι Δανοί μεγαλώνουν ισορροπημένους, υγιείς κι ευτυχισμένους εφήβους αποκαλύπτει τις δέκα βασικές αρχές που χρησιμοποιούν οι Δανοί για να μεγαλώσουν τους εφήβους τους και να τους οδηγήσουν σε αυτή την προκλητική αλλά συναρπαστική φάση της ζωής τους.
Καθησυχαστικό και ενθαρρυντικό, το βιβλίο θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε το παιδί σας σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, που συχνά είναι γεμάτη ανησυχία, και θα σας δείξει έναν δρόμο προς τα εμπρός, γεμάτο ελπίδα, θετική διάθεση και απολαυστικές στιγμές.

"Πώς να ζούμε πραγματικά" των Σενέκα & James S. Romm

Ποιος δεν ανησυχεί μερικές φορές ότι τα κινητά τηλέφωνα, το διαδίκτυο και η τηλεόραση μας κλέβουν χρόνο και μας εμποδίζουν να ζήσουμε πραγματικά;
Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο μας στη Γη;
Τον πρώτο αιώνα μ.Χ., ο στωικός φιλόσοφος Σενέκας ο νεότερος έδωσε μια από τις πιο διάσημες απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα στο έργο του Περί της συντομίας της ζωής – ένα έργο που σήμερα έχει να μας διδάξει περισσότερα από ποτέ.
Στο Πώς να ζούμε πραγματικά, ο James Romm παρουσιάζει το λαμπρό αυτό έργο του Σενέκα μαζί με δύο ακόμα επιστολές του με το ίδιο θέμα.
Με αφοπλιστική σατιρική διάθεση, ο Σενέκας αποδοκιμάζει τους τρόπους με τους οποίους σπαταλάμε τον χρόνο μας αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύτιμος είναι. Δεν επιτρέπουμε στους ανθρώπους να κλέψουν τα χρήματά μας, ωστόσο τους επιτρέπουμε να λεηλατήσουν τον χρόνο μας, ή τον ξοδεύουμε μόνοι μας σε άχρηστες, άσκοπες αναζητήσεις.
Ο Σενέκας περιγράφει επίσης πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον σύντομο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας. Και υποστηρίζει ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας μεγαλύτερη, ή ακόμα και αιώνια, γιατί το να ζούμε μια πραγματική ζωή είναι σαν να πετυχαίνουμε ένα είδος αθανασίας.
Ένα αντίβαρο στους χρονοβόρους περισπασμούς του σύγχρονου κόσμου, το βιβλίο αυτό μάς εξηγεί μέσα από την αρχαία σοφία, πώς θα δώσουμε πραγματική αξία στον χρόνο μας – και τη ζωή μας.

"Πώς να λες Όχι" των Διογένη & Mark David Usher

Οι κυνικοί ήταν αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι που αντιστάθηκαν στο κυνήγι των υλικών αγαθών, στις κοινωνικές συμβάσεις, ακόμα και στους καθιερωμένους κανόνες ευγένειας, λέγοντας ένα ηχηρό και σθεναρό «Όχι!».
Ο Διογένης, ο πιο διάσημος κυνικός, δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει τη γνώμη του όσο κι αν αυτή ενοχλούσε κάποιους, αψηφώντας το κύρος ή την εξουσία των συνομιλητών του.
Το Πώς να λες όχι είναι ένα απολαυστικό απάνθισμα της αρχαίας γραμματείας για τον κυνισμό που αποτυπώνει όλη την προκλητικότητα, την εξυπνάδα και τη σοφία των εκπροσώπων της σχολής αυτής – από τον Διογένη τον τέταρτο αιώνα π.Χ. έως τον Συμεών τον Στυλίτη στην ύστερη αρχαιότητα.
Με την αφαιρετική, ολιγαρκή προσέγγισή τους στη ζωή, οι κυνικοί έχουν ένα πολύ επίκαιρο μήνυμα να δώσουν στον σημερινό κόσμο της κλιματικής αλλαγής, της οικονομικής αβεβαιότητας και των ψυχολογικών προβλημάτων. Αν και δεν άφησαν πίσω τους γραπτό υλικό, οι αξιομνημόνευτες ρήσεις και πράξεις τους καταγράφηκαν από τους θαυμαστές και τους επικριτές τους.
Ο M. D. Usher σταχυολογεί μια μελετημένη επιλογή αυτών των καταγραφών, από κηρύγματα στους δρόμους μέχρι βιογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή των κυνικών.
Ένα βιβλίο που μας δείχνει γιατί οι κυνικοί μπορούν ακόμη να μας εκπλήσσουν και να μας κάνουν να γελάμε – και κυρίως να μας ωθήσουν να σκεφτούμε και να επανεξετάσουμε τον τρόπο ζωής μας.

"Η καμπάνα" της Iris Murdoch

Η Ντόνα Γκρίνφιλντ, μετά από έξι μήνες χωρισμού, αποφασίζει να επιστρέψει στον άντρα της, τον Πολ. Ο Πολ, ιστορικός τέχνης, κάνει έρευνα στο Αβαείο Ίμπερ, ένα γυναικείο μοναστήρι στο Γκλόστερσιρ, και φιλοξενείται από μια κοσμική θρησκευτική κοινότητα που είναι εγκατεστημένη εκεί κοντά.
Τα μέλη της ζουν και δουλεύουν υπό την καθοδήγηση του αρχηγού τους, Μάικλ Μιντ, και το άγρυπνο βλέμμα της Ηγουμένης.
Η άφιξη της Ντόνα συμπίπτει με τις χαρούμενες προετοιμασίες για την υποδοχή της καινούριας καμπάνας του Αβαείου, που θα αντικαταστήσει την παλιά, ένα θρυλικό σύμβολο που έχει χαθεί εδώ και χρόνια.
Η ευφορία είναι διάχυτη, η κοινότητα του Αβαείου μοιάζει με μικρό Παράδεισο.
Ώσπου, ξαφνικά, ανακαλύπτουν την παλιά καμπάνα.
Και την ίδια στιγμή αρχίζουν να αποκαλύπτονται όλες οι δυσαρμονίες, τα μυστικά, όσα κρύβει κι όσα ποθεί ο καθένας τους…
Μια κωμικοτραγική ιστορία για τη θρησκεία, τον πόθο, τη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, με τη βαθιά φιλοσοφική ματιά της Iris Murdoch, που μεταφράζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.

"Το νησί του Ποτέ-Ποτέ" της Μαρίνας Γιώτη

Ο Ποτέ-Ποτέ είναι μια μικρή στρουθοκάμηλος που κάθεται σε ένα πανέμορφο, μικροσκοπικό νησί στη μέση του Ωκεανού και απολαμβάνει τον χυμό του.
Η μέρα είναι μαγευτική και εκείνος νιώθει σαν να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.
Το νησί του είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ και δεν το αλλάζει με ΤΙΠΟΤΑ.
Κάτι συμβαίνει όμως με το «τέλειο» νησί του Ποτέ-Ποτέ. Φαίνεται… ότι βουλιάζει!
Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και περαστικών, ο Ποτέ-Ποτέ αρνείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Τι θα συμβεί τελικά στον Ποτέ-Ποτέ; Θα καταφέρει να προσαρμοστεί ή θα βουλιάξει μαζί με το νησί του;

"Γιατί; - No 1: Η φύση γύρω μας"

Τα παιδιά εξερευνούν τη φύση γύρω τους και μαθαίνουν για τα καιρικά φαινόμενα, τα δάση και τα φυτά, τις ερήμους και το θαλάσσιο περιβάλλον.
Όλες οι πιθανές απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από μικρά κατανοητά κείμενα με εντυπωσιακή εικονογράφηση.
Ένα πρωτότυπο βιβλίο με 30 παραθυράκια για ένα ατέλειωτο παιχνίδι γνώσεων!

"Γιατί; - No 2: Ο κόσμος που ζω..."

Τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο που ζουν και μαθαίνουν για τις πόλεις και τους ανθρώπους που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, για τα μεταφορικά μέσα και τις εποχές.
Όλες οι πιθανές απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από μικρά κατανοητά κείμενα με εντυπωσιακή εικονογράφηση.
Ένα πρωτότυπο βιβλίο με 30 παραθυράκια για ένα ατέλειωτο παιχνίδι γνώσεων!

"Γιατί; - No 3: Ονειρεύομαι να γίνω..."

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και μαθαίνουν γιατί οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν, πώς κάποιος γίνεται εφευρέτης και γιατί οι αγρότες είναι τόσο σημαντικοί.
Όλες οι πιθανές απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από μικρά κατανοητά κείμενα με εντυπωσιακή εικονογράφηση.
Ένα πρωτότυπο βιβλίο με 30 παραθυράκια για ένα ατελείωτο παιχνίδι γνώσεων!