Kimitachi wa dô ikiru ka - Το αγόρι και ο ερωδιός
Animation
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο μικρός Μαχίτο χάνει τη μητέρα του. Καταφεύγοντας με τη μητριά του σε μια επαρχιακή έπαυλη, θα ανακαλύψει έναν εγκαταλειμμένο πύργο, έναν ερωδιό που μιλάει και έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο.



Plan 75 - Πλάνο 75
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Με αφορμή ένα ιαπωνικό κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο δίνει στους πολίτες άνω των 75 ετών τη δυνατότητα να επιλέξουν την ευθανασία, οι πορείες μιας ηλικιωμένης, ενός νεαρού πωλητή του «Πλάνου 75» και μιας Φιλιππινέζας εργάτριας θα διασταυρωθούν με απρόοπτο τρόπο.



Argylle - Άργκαϊλ
Περιπέτεια
Διάρκεια: 139'

Η περίληψη:
Η Elly Conway είναι μια πετυχημένη συγγραφέας κατασκοπικών περιπετειών, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη σε μια διεθνή συνωμοσία και γίνεται στόχος μιας πανίσχυρης εγκληματικής οργάνωσης.



Nu astepta prea mult de la sfârsitul lumii - Μην περιμένετε και πολλά από το τέλος του κόσμου
Σινεφίλ
Διάρκεια: 163'

Η περίληψη:
Το 24ωρο μιας καταπονημένης βοηθού παραγωγής η οποία πρέπει να γυρίσει ένα βίντεο που παρήγγειλε μια πολυεθνική εταιρεία σχετικά με την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.



Accused - Ύποπτος
Θρίλερ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Καθώς ταυτοποιείται διαδικτυακά ως ύποπτος τρομοκρατικής επίθεσης στο μετρό του Λονδίνου, ο εικοσάχρονος Harri θα γίνει στόχος οργισμένων εκδικητών, οι οποίοι φτάνουν στην πόρτα του σπιτιού του με οργισμένες διαθέσεις.