Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση και συζήτηση με τον συγγραφέα Βασίλη Γκουρογιάννη με αφορμή το βιβλίο του
το Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024, στις 19:30μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γερακίου Λακωνίας.

Ένα υπαρξιακό μυθιστόρημα για τον αγνοημένο πόλεμο της Κύπρου αλλά και για κάθε πόλεμο.
____________________________________________________________________________________


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλιμίτικων Αιγίου «Αίολος» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Λουκίας Δέρβη
το Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024, στις 18:30μ.μ., στο Αργυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βαλιμίτικων Αιγίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος και ιστορικός Βάνα Μπεντεβή και αποσπάσματα θα διαβάσει ο συγγραφέας Αλέξης Πανσέληνος. Συντονίζει η Δήμητρα Καραχάλιου.

Η Λουκία Δέρβη θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ.

Ένας κόσμος ποικίλος, κοιταγμένος κάθε φορά από άλλη οπτική γωνία, ιστορίες απλών και πιο σύνθετων ανθρώπων, σε διαφορετικές τονικότητες.
____________________________________________________________________________________


Η Λέσχη Ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική εκδήλωση με αφορμή τη διασκευή σε graphic novel του βιβλίου της Άλκης Ζέη 
το Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024, στις 15.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αποστόλου Παύλου 64, Κόρινθος).

Η Σάσα, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, είναι μοναχοκόρη. Περνάει ώρες να κοιτάει τις ράγιες που πάνε πέρα, μακριά, στην Πετρούπολη. Βαριέται τόσο, που στο σπίτι η βασική της παρέα είναι… η αντανάκλασή της. Σύντομα όμως όλα αυτά αλλάζουν, και η Σάσα κάνει φίλες και φίλους έξυπνους, ενδιαφέροντες και μοναδικούς, κάποιους που της μοιάζουν και κάποιους όχι τόσο.

Η δημιουργός κόμικς Γεωργία Ζάχαρη μας περιμένει για να ζωγραφίσουμε τους φίλους και τις φίλες μας, για να ζωγραφίσουμε με τους φίλους και τις φίλες μας, να συζητήσουμε τι αγαπάμε πιο πολύ πάνω τους, αλλά και να κάνουμε παρεΐστικα κόμικς συνεργατικά!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 7 ετών

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 27410-7258.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο BOOKS AND TOYS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της δημοφιλούς σειράς
το Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Μεγ. Αλεξάνδρου 45, Εύοσμος).

Με τον δράκο Καρύδα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος πού θα βρεθείς. Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εποχή, χώρα ή... πλανήτη. Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μία από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα. Μπορεί να πάμε Εκδρομή με το σχολείο, να βρεθούμε Στην εποχή των δεινοσαύρων ή να κάνουμε ένα Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο!

O ηθοποιός-εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος θα σε περιμένει. Βάλε άνετα ρούχα, φόρα την καλύτερή σου διάθεση, οπλίσου με θάρρος και έλα!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ