Sur l' Adamant - Στο ποταμόπλοιο
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα στο Ανταμάν, μια πλωτή κατασκευή στις όχθες του Σηκουάνα και στην καρδιά του Παρισιού, η οποία λειτουργεί ως αντισυμβατικό κέντρο φροντίδας και δραστηριοτήτων ανθρώπων με ψυχικές διαταραχές.



Love lies bleeding - Ματωμένος δεσμός
Θρίλερ
Διάρκεια: 104' 

Η περίληψη:
Η Lou, μια μοναχική μάνατζερ γυμναστηρίου, ερωτεύεται με πάθος την Jackie, μια φιλόδοξη μπόντι μπίλντερ, η οποία προετοιμάζεται για ένα διαγωνισμό στο Λας Βέγκας. Περικυκλωμένη από τη βία, όμως, η Lou δεν μπορεί να ξεφύγει από το εγκληματικό οικογενειακό παρελθόν της.



One for the road - Ένα για το δρόμο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Επιτυχημένος μηχανικός, ο Mark είναι ένας αλκοολικός ο οποίος δεν παραδέχεται την εξάρτησή του. Ένα βράδυ, όμως, θα πάρει κλήση και θα χάσει το δίπλωμα οδήγησης, το οποίο για να του επιστραφεί θα πρέπει εκείνος να υποβληθεί σε αξιολόγηση.



Io Capitano - Εγώ, Καπετάνιος
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Δύο νεαροί από τη Σενεγάλη φεύγουν για την Ευρώπη κρυφά από τους δικούς τους. Νομίζουν πως έχουν προβλέψει κάθε απρόοπτο, αλλά το ταξίδι τους θα εξελιχθεί σε ζωντανό εφιάλτη.



Force of nature: The dry 2 - Άγρια φύση
Θρίλερ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Πέντε γυναίκες ξεκινούν μια επίπονη ορεινή πεζοπορία, από την οποία επιστρέφουν οι τέσσερις. Δύο Αυστραλοί ομοσπονδιακοί πράκτορες καταφθάνουν στην περιοχή, ελπίζοντας να βρουν την αγνοούμενη ζωντανή, καθώς είναι η κρυφή πληροφοριοδότριά τους σε μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού εγκλήματος.