"Ρουά Ματ" της Ali Hazelwood

Η Μάλορι Γκρίνλιφ είναι μόλις δεκαεννέα ετών. Και ιδιοφυΐα στο σκάκι. Από μικρή ηλικία το σκάκι είχε γίνει η ζωή της. Ώσπου, όλα άλλαξαν. Ένας βίαιος χωρισμός, ένα τροχαίο δυστύχημα, μια ενοχή την οποία δεν τολμάει να αρθρώσει με λέξεις, τη στιγματίζουν βαθιά κι εγκαταλείπει τόσο το άθλημα όσο και το ταλέντο της.
Ωστόσο, μια σειρά ανθρώπων θα βοηθήσουν τη Μάλορι να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επιστρέψει στο αγαπημένο της παιχνίδι πιο δυνατή από ποτέ, έτοιμη να αντιμετωπίσει και τον σεξισμό που υφίστανται οι γυναίκες. Εκεί, θα συναντηθεί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερό της Νόλαν Σόγερ, και η Μάλορι θα κληθεί να αποφασίσει ως πότε θα φυλακίζει τα συναισθήματά της. 

"Δεν την είδε κανείς" των Nicci French

Τη μέρα του πάρτι για τα πεντηκοστά γενέθλια του Άλεκ Σόλτερ, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1990, η σύζυγός του, Σάρλοτ, εξαφανίζεται. Οι περισσότεροι κάτοικοι του μικρού αγγλικού χωριού Γκλένστεντ βρίσκονται από ώρα στο πάρτι προτού κάποιος αντιληφθεί ότι η Σάρλοτ λείπει. Ενώ ο Άλεκ αδιαφορεί για την εξαφάνισή της, τα τέσσερα παιδιά τους –ιδιαίτερα η δεκαπεντάχρονη Έτι– ανησυχούν όλο και περισσότερο καθώς οι κρύες ώρες του χειμώνα γίνονται μέρες κι εκείνη δεν επιστρέφει. Όταν το παλτό της Σάρλοτ βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι, φοβούνται για το χειρότερο. Λίγες μέρες αργότερα, το πτώμα του Ντάνκαν Άκερλι, γείτονα των Σόλτερ, εντοπίζεται να επιπλέει στο ποτάμι. Η αστυνομία ερευνά και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Ντάνκαν και η Σάρλοτ είχαν σχέση πριν εκείνος τη σκοτώσει και κατόπιν αυτοκτονήσει.
Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Μόργκαν Άκερλι, επιτυχημένος δημιουργός ηχητικών ντοκιμαντέρ, επιστρέφει στο Γκλένστεντ μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Γκρεγκ για να κάνει ένα podcast βασισμένο στην τραγωδία που τους ενώνει με τους Σόλτερ. Ο Άλεκ, που πάσχει από άνοια, μπαίνει σε οίκο ευγηρίας, ενώ η Έτι βρίσκεται κι αυτή στο Γκλένστεντ για να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του πατέρα της. Αλλά καθώς οι Άκερλι αρχίζουν να παίρνουν συνεντεύξεις για το podcast, φαίνεται ότι τα θαμμένα μυστικά της πόλης –και των Σόλτερ– μπορεί τελικά να έρθουν στο φως.

"Μέδουσα" της Jessie Burton

Αν σας έλεγα ότι σκότωσα έναν άνθρωπο με μια ματιά, θα καθόσασταν να ακούσετε την υπόλοιπη ιστορία;
Η Μέδουσα της Jessie Burton είναι μια έντονα φεμινιστική, ελεγειακή και πρωτότυπη εκδοχή του μύθου για τη συναίνεση, την κατάχρηση εξουσίας, το τραύμα, την ομορφιά και την ασχήμια, την αποδοχή της ύπαρξής μας. 
 
"Η χρονιά της ακρίδας" του Terry Hayes

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ.
Ο ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
Για έναν κατάσκοπο Περιοχών Απαγορευμένης Πρόσβασης της CIA όπως ο Κέιν, δεν υπάρχουν σύνορα. Εισχωρεί σε εχθρικό έδαφος, κάνει οτιδήποτε είναι αναγκαίο και έπειτα δραπετεύει – με οποιονδήποτε τρόπο. Ξέρει πότε χρειάζεται να αποδράσει, πότε να κρυφτεί – και πότε να πυροβολήσει.
Αλλά ορισμένα μέρη δεν έχουν τους ίδιους κανόνες. Ορισμένα μέρη είναι πολύ επικίνδυνα, ακόμα και για κάποιον με την εμπειρία του Κέιν. Η περιοχή όπου συναντώνται τα σύνορα του Πακιστάν, του Ιράν και του Αφγανιστάν είναι ένα τέτοιο μέρος – ένα μέρος όπου η βία αποτελεί τον μοναδικό τρόπο επιβίωσης.
Ο Κέιν ταξιδεύει εκεί για να συνδράμει στην απόδραση ενός ατόμου με ζωτικές πληροφορίες για την ασφάλεια της Δύσης – αντ’ αυτού, συναντάει έναν αντίπαλο που θα φέρει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής. Έναν τρομακτικό, ευφυή και αδίστακτο άνθρωπο με χέρια που στάζουν αίμα, ο οποίος διψάει για εκδίκηση.
Η Χρονιά της Ακρίδας είναι ένα ταξίδι σε ένα μέρος μακρινό και ανεξερεύνητο. Μία αποστολή για την αποτροπή του μέλλοντος. Μία συνάντηση με το απόλυτο κακό. Και η στιγμή στην οποία ο Κέιν θα πρέπει να αποφασίσει εάν πρέπει να σώσει τη ζωή του – ή κάποιου άλλου.

"Σχολείο σχέσεων" της Μάρεας Λαουτάρη

Το Σχολείο Σχέσεων θα σου σώσει χρόνο και θα σε γλιτώσει από πολύ πόνο και απογοήτευση είτε είσαι στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου είτε βρίσκεσαι σε σχέση και προβληματίζεσαι.
Το έγραψα σαν να σε είχα μπροστά μου και να μιλούσαμε προσωπικά. Με τις καινούριες πληροφορίες και τις ασκήσεις που περιλαμβάνει, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ακριβώς ποια σημεία χρειάζεται να προσέξεις, να καταλάβεις τι κάνεις σωστά και τι λάθος, να ξέρεις ακριβώς τι μπορείς να ελέγξεις ή να αλλάξεις και τι όχι, και κυρίως να καταφέρεις αυτό που δυστυχώς για πολλούς θα παραμείνει ακατανόητο, άρα και ακατόρθωτο:
* Να επιθυμείς και να αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά να μην τον έχεις ανάγκη.
* Όσο λιγότερη «ανάγκη» έχεις κάποιον, τόσο καλύτερη σχέση μπορείς να έχεις μαζί του.

"Τερέζα" του Φρέντυ Γερμανός

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την Τερέζα Δαμαλά - μια γυναίκα γεμάτη δύναμη. Η Τερέζα θα διασχίσει τον χώρο και τον χρόνο για να συναντηθεί με τον Πικάσο, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Γκαμπριέλε Ντ’ Ανούντσιο, τον Βενιζέλο, τον Μουσολίνι, τον Κεμάλ και τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ.
Μέσα από την ιστορία της, θα περιδιαβούμε τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα. Η πένα του Φρέντυ Γερμανού θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός κόσμου που αλλάζει με βιαιότητα, σαρώνοντας στο πέρασμά του έρωτες, κυβερνήσεις και πρόσωπα.

"Οι 8 ζωές μιας εκατοντάχρονης χωρίς όνομα" της Mirinae Lee
 
Μια συναρπαστική ματιά στην επιβίωση, στο τραύμα και στην οικογένεια, οι 8 ζωές μιας εκατοντάχρονης χωρίς όνομα είναι ένα απίστευτο λογοτεχνικό ντεμπούτο από ένα λαμπρό νέο ταλέντο.
Στην παράδοση των Πατσίνκο και Μια γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, ένα καθηλωτικό, συναρπαστικό ντεμπούτο αγάπης και επιβίωσης που διαδραματίζεται στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τη Βόρεια από τη Νότια Κορέα.
Η ζωή κοντά στα σύνορα της Βόρειας Κορέας είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, μια συνεχιζόμενη μάχη στην οποία είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Αυτός ο επικίνδυνος, σκοτεινός κάτω κόσμος φιλοξενεί μια αξέχαστη γυναίκα που είναι γνωστή ως «απατεώνισσα».
Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία μιας από τις γηραιότερες γυναίκες που δραπέτευσαν μόνες τους από τη Βόρεια Κορέα, το Οι 8 ζωές μιας εκατοντάχρονης χωρίς όνομα αποτελείται από οχτώ σκοτεινά όσο και μαγευτικά κεφάλαια που ακολουθούν αυτή τη μοναδική γυναίκα και την οικογένειά της καθώς αγωνίζονται να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της πιο ταραχώδους στιγμής της σύγχρονης κορεατικής ιστορίας.
Η εκατοντάχρονη χωρίς όνομα της Mirinae Lee είναι χαμαιλέοντας –σκλάβα, καλλιτέχνιδα αποδράσεων, δολοφόνος, τρομοκράτισσα, κατάσκοπος, ερωμένη και μητέρα–, μια γυναίκα που πρέπει συχνά να επιλέγει το αδιανόητο για να επιβιώσει από τον πόλεμο και την κατοχή στη χώρα της. Η ιστορία της είναι μια σαγηνευτική, περίπλοκη ιστορία αγάπης και επιβίωσης που θα σας καθηλώσει –και θα σας προκαλέσει εικασίες– μέχρι το τέλος, χάρη στο λαμπρό ταλέντο και στην οξυδέρκεια της Lee.

"Ο θάνατος έρχεται στάζοντας βροχή" του Andres Montero

Ένας άντρας ξεκινά μέσα στη νύχτα για το αεροδρόμιο για να παραλάβει έναν συνεργάτη, ξεστρατίζει και το αυτοκίνητό του μένει στη μέση του πουθενά, στην ύπαιθρο της Χιλής. Περπατώντας μέσα στη βροχή, φτάνει στάζοντας στο μόνο σπίτι που έχει τα φώτα αναμμένα. Κι όταν του ανοίξουν την πόρτα, βρίσκεται μπροστά σε κάτι που δεν περιμένει…
Έτσι ξεκινά μια αθέλητη απόδραση από την καθημερινότητα που οδηγεί σε έναν αναχρονιστικό, άγνωστο κόσμο. Το κτήμα Λας Νάλκας, τα αφεντικά και τα παιδιά τους, ψαράδες, ληστές και γέροι που φυλάνε μυστικά μέχρι να πεθάνουν, πλούσιοι και φτωχοί, τεράστιες αντιθέσεις και μια ύπαιθρος που διατηρεί ολοζώντανη τη μυθολογία της…
Έξι ιστορίες που πηγάζουν από τη μεγάλη προφορική παράδοση της Χιλής ενώνονται σ’ έναν παράξενο μύθο που κυλά ρευστός, χωρίς περιορισμούς, αλλά με νόημα μοναδικό. Ένα ονειρικό, απρόβλεπτο βιβλίο, όπου το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος που, όπως η βροχή, θα έρχεται πάντα.

"Το βιβλίο που θέλεις να διαβάσουν όσοι αγαπάς" της Philippa Perry

Το παν στη ζωή είναι οι σχέσεις και η ποιότητα αυτών των σχέσεων που δημιουργούμε είτε με συγγενείς, συντρόφους, φίλους, συναδέλφους, είτε –κι αυτό είναι το πιο σημαντικό– με τον ίδιο τον εαυτό μας. Αν καταφέρνουμε να έχουμε σχέσεις λειτουργικές και ισορροπημένες, τότε μας είναι ευκολότερο να διαχειριστούμε τα όποια ζόρια μας επιφυλάσσει η ζωή.
Σε αυτό το πρακτικό, πνευματώδες κι εγκάρδιο βιβλίο, η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Philippa Perry μάς δείχνει πώς να προσεγγίζουμε τα μεγάλα προβλήματα της ζωής.
* Πώς βρίσκουμε τον έρωτα και πώς τον διατηρούμε;
* Τι μπορούμε να κάνουμε για να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις συγκρούσεις;
* Πώς αντιμετωπίζουμε την αλλαγή και την απώλεια;
* Τι σημαίνει ικανοποίηση για τον καθένα από εμάς;
* Άραγε είναι οι άλλοι ενοχλητικοί, ή, μήπως, είμαστε εμείς το πρόβλημα;
Με καθαρή και λογική ματιά, οι γεμάτες κατανόηση συμβουλές της Philippa Perry θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένας άνθρωπος περισσότερο σοφός κι ευτυχισμένος.

"Ο τελευταίος πειρασμός (Σκληρόδετο)" του Νίκου Καζαντζάκη

Για να δώσω ένα ανώτατο πρότυπο στον αγωνιζόμενο άνθρωπο, για να δείξω πως δεν πρέπει να φοβάται τον πόνο, τον πειρασμό και το θάνατο, γιατί όλα αυτά μπορεί να νικηθούν, νικήθηκαν κιόλα, γράφτηκε το βιβλίο ετούτο.>Ο Χριστός πόνεσε, κι από τότε ο πόνος άγιασε, πολέμησε, ως την τελευταία στιγμή, ο Πειρασμός να τον πλανέψει, κι ο Πειρασμός νικήθηκε, σταυρώθηκε ο Χριστός, κι από τότε νικήθηκε ο θάνατος.
Κάθε εμπόδιο στην πορεία του γίνουνταν αφορμή κι ορόσημο νίκης, έχουμε πια ένα πρότυπο μπροστά μας, που μας ανοίγει το δρόμο και μας δίνει κουράγιο.
Το βιβλίο τούτο δεν είναι βιογραφία, είναι εξομολόγηση του αγωνιζόμενου ανθρώπου. Δημοσιεύοντάς το έκαμα το χρέος μου, το χρέος ενός ανθρώπου που πολύ αγωνίστηκε, πολύ πικράθηκε στη ζωή του και πολύ έλπισε.
Είμαι βέβαιος πως κάθε λεύτερος άνθρωπος που θα διαβάσει το βιβλίο ετούτο, το γεμάτο αγάπη, θ’ αγαπήσει περισσότερο παρά ποτέ, καλύτερα παρά ποτέ, το Χριστό.

"Οι αδερφοφάδες (Σκληρόδετο)" του Νίκου Καζαντζάκη


Τίποτα, λοιπόν, δεν πεθαίνει μέσα μας;
Τίποτα δεν μπορεί να πεθάνει όσο ζούμε;
Το συγκλονιστικό και συνάμα πικρό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη Οι Αδερφοφάδες εκτυλίσσεται στο φανταστικό χωριό Κάστελος, στα χρόνια του Εμφυλίου.
Το χωριό βρίσκεται υπό τον έλεγχο του στρατού και πολιορκείται από τους αντάρτες.
Ο ιερέας του, ο παπα-Γιάνναρος, δεν δέχεται τον θάνατο ως τετελεσμένο αποτέλεσμα του διχασμού και συνεχώς αναρωτιέται πού πραγματικά βρίσκεται η έννοια του δικαίου.
Παρόλο που το κοινωνικό και επαναστατικό όραμα των ανταρτών τού φαίνεται κάποιες φορές σωστό, τον προβληματίζει η βία που θεωρούν αναγκαία για την επίτευξη των στόχων τους.
Η κατάσταση στον Κάστελο συνεχίζει να παραμένει τραγική και η διχόνοια, που απλώνεται βίαια και σαρωτικά, ωθεί τον ήρωα να δράσει, παίρνοντας μια μεγάλη απόφαση, με απώτερο σκοπό τη συμφιλίωση, την αδελφοσύνη, την ειρήνη.
Η ειρήνη όμως θα έρθει με το μεγαλύτερο αντίτιμο: Τη θυσία της ανθρώπινης ζωής.
Οι Αδερφοφάδες είναι ένα βιβλίο-ύμνος στην υπαρξιακή ελευθερία του ανθρώπου, στην υπέρτατη αξία της ζωής πάνω από κάθε ιδεολογία.
Στάθηκε μια στιγμή πάνω από τον τάφο του ο παπα-Γιάνναρος χαρούμενος. «Θάνατε, δε σε φοβούμαι!» μουρμούρισε, κι ένιωσε απότομα μέσα στο νου του πως είναι λεύτερος.
Τι θα πει λεύτερος; Αυτός που δε φοβάται το θάνατο.
Χάδεψε ο παπα-Γιάνναρος τα γένια του ευχαριστημένος. «Θεέ μου», συλλογίστηκε, «υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο, να μη φοβάσαι το θάνατο; Όχι, δεν υπάρχει».

"Στο ποτάμι με τη βάρκα" της Alice Melvin


Ταξιδέψτε στο ποτάμι με τη βάρκα και με τη βοήθεια του χάρτη κρυφοκοιτάξτε στις όχθες μέσα από τα πολύχρωμα παραθυράκια. Δείτε παρέα με το ποντικάκι παραμυθένια τοπία, περάστε το φράγμα και φτάστε στις εκβολές του ποταμού που οδηγούν στη θάλασσα.
Ένα υπέροχο βιβλίο με κρυμμένες εικόνες, «ψάξε-βρες» κατά μήκος του ποταμού και αναδιπλούμενες σελίδες για την αρμονία στη φύση!

"Oι Μικροί Φιλόσοφοι - No 3: Σαν ψάρια στο νερό!" της Sophie Furlaud


Πιστεύεις ότι υπάρχουν μόνο κοριτσίστικα και μόνο αγορίστικα παιχνίδια;
'Οταν δεν θα είμαστε πια μωρά, θα έχουμε δικά μας μωρά;
Η γιαγιά σου ήταν κάποτε μωρό; Δηλαδή κι η δική μου γιαγιά ήταν κάποτε μωρό;
Κάνει να κοροϊδεύουμε;
Η Μίνα, ο Λουκ, ο Πόρκι και ο Σαΐτας είναι Οι Μικροί Φιλόσοφοι! Έχουν πολλές απορίες, αλλά και άποψη… Τους αρέσει να συζητούν, να μαλώνουν, να παίζουν, να φαντάζονται... και μέσα από τις αστείες περιπέτειές τους αμφισβητούν με εξυπνάδα και χιούμορ τα μικρά και μεγάλα μυστήρια της ζωής!
Ένα πρωτότυπο κόμικ άλμπουμ με 14 μικρές ιστορίες που παρακινούν τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και κριτική σκέψη.

"Oι Μικροί Φιλόσοφοι - No 4: Πότε θα μεγαλώσω;" της Sophie Furlaud


Αρκεί να είναι κάποιος ψηλός για να είναι μεγάλος;
Γίνεται να είμαστε χαρούμενοι και λυπημένοι ταυτόχρονα;
Όταν μεγαλώνουμε, μένουμε ίδιοι ή αλλάζουμε;
Η Μίνα, ο Λουκ, ο Πόρκι και ο Σαΐτας είναι Οι Μικροί Φιλόσοφοι! Έχουν πολλές απορίες, αλλά και άποψη… Τους αρέσει να συζητούν, να μαλώνουν, να παίζουν, να φαντάζονται... και μέσα από τις αστείες περιπέτειές τους αμφισβητούν με εξυπνάδα και χιούμορ τα μικρά και μεγάλα μυστήρια της ζωής!
Ένα πρωτότυπο κόμικ άλμπουμ με 15 μικρές ιστορίες που παρακινούν τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και κριτική σκέψη.
Άραγε μπορούμε να μη σκεφτόμαστε τίποτα;
Άραγε όταν μεγαλώσουμε θα ξέρουμε τα πάντα;

"Λότι Μπρουκς - No 4: Η απίστευτα πιο χάλια εκδρομή της Λότι Μπρουκς" της Katie Kirby


ΠΟΣΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΙΑ!
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
1. Μοιάζω ακόμη με ΝΤΟΜΑΤΑ.
2. Είμαι κολλημένη στο σπίτι ενώ οι φίλες μου πηγαίνουν για ψώνια (ΑΓΕΝΕΙΑ).
3. Οι γονείς μου με παρατάνε μόνη μου για να βγουν ραντεβού. ΑΗΔΙΑ!
Το καλοκαίρι τελείωσε και η Λότι ετοιμάζεται να πάει ΕΚΔΡΟΜΗ με το σχολείο στην ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ. Πέντε ολόκληρες μέρες μακριά από την ντροπιαστική οικογένειά της δηλαδή! Ωστόσο, η εκδρομή εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή.
Τα κορίτσια του άλλου σχολείου που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση είναι ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΞΙΚΑ, η κολλητή της, η Τζες, περνά όλο και περισσότερο χρόνο με μια καινούρια μαθήτρια, την Ίσα, και η Λότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μέσα της πώς νιώθει για τον ΘΕΟΥΛΗ Ντάνιελ! Ποιος θα το φανταζόταν ότι μια σχολική εκδρομή θα έκρυβε τόσο ΔΡΑΜΑ;

"Το πρώτο μου τετράδιο - No 1: Ωκεανοί - Μαθαίνω να αφαιρώ"


Τα μικρά παιδιά ακολουθούν με τον μαρκαδόρο τις λευκές γραμμές στις πολύχρωμες εικόνες του ωκεανού. Γράφουν, σβήνουν και μαθαίνουν την αφαίρεση.
Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα καλλιεργούν τον συντονισμό ματιού-χεριού και τις αριθμητικές δεξιότητες, κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι!

"Το πρώτο μου τετράδιο - No 2: Ωκεανοί - Δεινόσαυροι - Μαθαίνω να μετράω"


Τα μικρά παιδιά ακολουθούν με τον μαρκαδόρο τις λευκές γραμμές στις πολύχρωμες εικόνες από τον κόσμο των δεινόσαυρων.
Γράφουν, σβήνουν και μαθαίνουν να μετράνε. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα καλλιεργούν τον συντονισμό ματιού-χεριού και τις αριθμητικές δεξιότητες, κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι!