Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, στις 19:00μ.μ., στο BOOKBAR θα βρίσκεται μαζί μας ο sommelier Κωνσταντίνος Τσίπουρας, υπεύθυνος ανάπτυξης αγοράς Νότιας Ελλάδας της ΟΙΝΩΨ-OENOPS WINES, για να μας συστήσει την οινοποιητική εταιρεία, καθώς και τους τρόπους οινοποίησης, τους αμπελώνες και το προφίλ των κρασιών. Η οινοποιητική εταιρεία ΟΙΝΩΨ-OENOPS WINES ιδρύθηκε στα τέλη του 2015 και αποτελεί το νεότερο οινοποιείο στην περιοχή της Δράμας. Μαζί θα κάνουμε μια αναδρομή στην ιστορία του κρασιού από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Η βραδιά περιλαμβάνει γνωριμία με την ποικιλία κρασιού Απλά (Λευκός, Ροζέ, Ερυθρός), το οποίο θα συνοδευτεί από πλατό ελληνικών τυριών και αλλαντικών.

Το εισιτήριο κοστίζει 15€.

Λόγω μεγάλης ζήτησης συστήνεται προκράτηση, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ:
https://www.kaktos.gr/el/bookbar-events-eisithrio-006118.html