Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά
την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στις 19.00μ.μ., στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις HELEXPO, Περίπτερο 13, Αίθουσα «Φιλολογικό καφενείο»).

Ο Αλέξης Παπαχελάς συνομιλεί με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Ηλία Μαγκλίνη. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας.

Είκοσι πέντε χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να συγκεντρωθεί το αδημοσίευτο και σπάνιο υλικό για την Επταετία που καθόρισε την ιστορική πορεία της χώρας μας. Περιέχει μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών και επικεντρώνεται στον ρόλο των αμερικανικών υπηρεσιών.
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και σας περιμένουν, μικρούς και μεγάλους, για να γνωρίσετε από κοντά την κορυφαία συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, υποψήφια για το Διεθνές Βραβείο Άντερσεν, Αγγελική Δαρλάση η οποία υπογράφει τα βιβλία της την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στις 18.00μ.μ., στο παιδικό stand των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (περίπτερο 12, αριθμός 36).

Ελάτε να γνωριστούμε!
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαΐδου
την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στις 20.00μ.μ., στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις HELEXPO, Περίπτερο 13, Αίθουσα «Cosmos»).

Με τη Σοφία Νικολαΐδου συνομιλούν οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης και Γιώργος Τούλας, καθώς και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης. Συντονίζει η μεταφράστρια και υπεύθυνη έκδοσης λογοτεχνίας στις εκδόσεις Μεταίχμιο Στέλλα Ζουμπουλάκη. Η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Μια ιστορία για ένα ραπ συγκρότημα, για τα όνειρα που παίρνουν εκδίκηση, για τα παιδιά που έσωσε η μουσική.