"Συλλέκτης αντικών: Η τελευταία δημοπρασία" της C.L. Miller

Η Φρέγια Λόκγουντ πληροφορείται ότι ο Άρθουρ Κρόκλφορντ, έμπορος αντικών και μέντοράς της, με τον οποίο δεν έχει πια επαφές, πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια μακριά από τη γραφική γενέτειρά της στην Αγγλία, όμως σε ένα γράμμα που της αφήνει ο Άρθουρ λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του της ζητά να ξεκινήσει μια έρευνα. Μην το πεις πουθενά.
Δεν έχει μείνει κανείς για να εμπιστευτείς.
Ψάξε τα στοιχεία και να προσέχεις.
Η Φρέγια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στη ζωή την οποία είχε ορκιστεί ότι θα άφηνε πίσω της. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη θεία της Κάρολ, ακολουθεί τόσο τα στοιχεία όσο και το ένστικτό της, που την οδηγούν σε μια παλιά έπαυλη για να περάσει ένα «Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους λάτρεις των αντικών». Όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Φρέγια καταλαβαίνει αμέσως ότι όλες οι αντίκες είναι απλώς φτηνές απομιμήσεις και ότι οι υπόλοιποι καλεσμένοι είναι μυστικοπαθείς και απειλητικοί.
Τι συμβαίνει σε αυτό το αρχοντικό και πώς εμπλέκεται ο Άρθουρ; Και το πιο σημαντικό, θα μπορέσουν η Φρέγια και η Κάρολ να ανακαλύψουν την αλήθεια πριν ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος;

"Αμάντα Μπλακ: Μια επικίνδυνη κληρονομιά" των Juan Gómez-Jurado & Barbara Montes

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΣΟΥ»
Την ημέρα των δέκατων τρίτων γενεθλίων της η Αμάντα Μπλακ λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα που της αλλάζει τη ζωή. Αμέσως μετά μαζί με τη θεία της Πάουλα μετακομίζουν σε μια γιγαντιαία, δαιδαλώδη έπαυλη που ανήκει στην οικογένεια Μπλακ εδώ και γενιές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αμάντα αρχίζει να εμφανίζει ικανότητες που δεν είχε καν υποψιαστεί, ενώ ανακαλύπτει ότι πρέπει να αναλάβει μια συναρπαστική, μυστική αλλά και επικίνδυνη οικογενειακή κληρονομιά, για την οποία θα ξεκινήσει να εκπαιδεύεται αμέσως.
Θα μπορέσει η Αμάντα να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες και να διαφυλάξει αυτό που οι γονείς της αγωνίστηκαν να προστατεύσουν;

"Αμάντα Μπλακ: Το χαμένο φυλαχτό" των Juan Gómez-Jurado & Barbara Montes

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΣΟΥ»
Ο λόρδος Τόμας απαιτεί από τους Μπλακ να επιστρέψουν ένα οικογενειακό φυλαχτό, ένα βραχιόλι που έκλεψαν πριν από χρόνια για το καλό όλων. Ωστόσο, το φυλαχτό δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια της οικογένειας των κλεφτών. Όταν η θεία Πάουλα εξομολογείται στην Αμάντα ότι η προγιαγιά της χάρισε το βραχιόλι, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ανακτήσουν το κόσμημα. Η Αμάντα και ο Έρικ θα εντοπίσουν το βραχιόλι σε μια στοιχειωμένη έπαυλη, ενώ η Πάουλα θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον λόρδο Τόμας, για να τον εμποδίσει να ανακαλύψει την αλήθεια.
Θα καταφέρει η Αμάντα να σώσει την τιμή της οικογένειας Μπλακ;

"Ο Ντίκενς για παιδιά: Νίκολας Νίκλεμπι" του Charles Dickens

Η Κέιτ και ο Νίκολας Νίκλεμπι ζουν σ’ ένα ευτυχισμένο σπιτικό, ώσπου ο πατέρας τους φεύγει ξαφνικά από τη ζωή. Τα δύο αδέλφια πηγαίνουν με τη μητέρα τους στο Λονδίνο για να ζητήσουν τη βοήθεια του άσπλαχνου θείου τους. Σκούρα τα πράγματα.
Και γίνονται χειρότερα. Ο Νίκολας φεύγει για να διδάξει σ’ ένα περίφημο σχολείο πολύ μακριά, που όμως αποδεικνύεται πως είναι ένα φριχτό μέρος για τα παιδιά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η οικογένειά του στο Λονδίνο κινδυνεύει. Ο Νίκολας πρέπει να αναλάβει δράση και μάλιστα αμέσως! Αλλά τι να κάνει και πώς;

"Αστέρια του ποδοσφαίρου: Ο Ντε Μπρόινε τα σπάει" του Simon Mugford

Ακολούθησε το ταξίδι του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τότε που ήταν ένα ξεροκέφαλο σχολιαρόπαιδο μέχρι που έγινε ποδοσφαιριστής διεθνούς κλάσης και κυρίαρχος μέσος στη Μάντσεστερ Σίτι.
Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Ντε Μπρόινε και δες γιατί τελικά…

"Αστέρια του ποδοσφαίρου: Ο Ζλάταν τα σπάει" του Simon Mugford

Ανακάλυψε πώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε από άτακτο μαγκάκι μια ποδοσφαιρική δύναμη της φύσης και πώς έκανε αστραφτερή καριέρα.
Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Ζλάταν και δες γιατί τελικά…


"Τόσο απλά: Τα χάδια" της Catherine Dolto

Η γνωστή παιδίατρος Δρ. Κατρίν Ντολτό μοιράζεται την πολύτιμη γνώση της για την παιδική ηλικία εκφράζοντας με τον καλύτερο και πλέον άμεσο τρόπο όλα όσα απασχολούν τα παιδιά. Όπως συνηθίζει να λέει: «Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε τόσο καλύτερα μεγαλώνουμε».
Όλοι έχουμε ανάγκη από χάδια, γιατί μας κάνουν καλό. Τόσο απλά!