Humanist vampire seeking consenting suicidal person - Ανθρωπίστρια βρικόλακας αναζητά αυτοκτονικό άτομο
Φαντασίας
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η νεαρή Sasha είναι ένας βρικόλακας που δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο, ώστε να καλύψει την ανάγκη της για αίμα. Οι εξοργισμένοι γονείς της τής δίνουν τελεσίγραφο και τότε παρουσιάζεται ο Paul. Ένας μοναχικός έφηβος με τάσεις αυτοκτονίας, ο οποίος είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει.



The exorcism - Ο εξορκισμός
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ένας πρώην σταρ που έχει πάρει πλέον την κάτω βόλτα αρχίζει να εκδηλώνει μια αλλόκοτη συμπεριφορά στα γυρίσματα ενός ριμέικ του «Εξορκιστή». Η αποξενωμένη κόρη του αναρωτιέται αν έχει επιστρέψει στους αυτοκαταστροφικούς εθισμούς του ή του συμβαίνει κάτι πολύ πιο σκοτεινό και επικίνδυνο.



Νυχτερινός εκφωνητής
Δραματική
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Τη βραδιά που κλείνει τα 50 του χρόνια, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός αναζητά έναν παλιό έρωτά του, παίζοντας στον αέρα τα μηνύματα που διέσωσε ο παλιός τηλεφωνητής του.



The bikeriders - Οι μηχανόβιοι
Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Στις Η.Π.Α. της δεκαετίας του ’60, μια λέσχη μοτοσικλετιστών αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς οι ζωές δύο κορυφαίων μελών και μιας γυναίκας του κύκλου τους πρόκειται να διασταυρωθούν ανεπανόρθωτα.



Memory - Μνήμη
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η Sylvia είναι κοινωνική λειτουργός και μητέρα μιας έφηβης και ο Sol ένας άντρας που πάσχει από πρώιμη άνοια. Η συνάντησή τους θα αναμοχλεύσει στη Sylvia μνήμες από το κοινό σχολικό παρελθόν τους, το οποίο εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να αφήσει πίσω.



Bernadette - Η κυρία του Προέδρου
Κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Μια ζωή στη σκιά του συζύγου της, η Bernadette Chirac όταν μετακομίζει το 1995 στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα που έχουν όλοι για εκείνη.



Adam - Αδάμ
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Ablah διατηρεί ένα μικρό αρτοποιείο στο σπίτι της στην Καζαμπλάνκα, όπου ζει με την οκτάχρονη κόρη της Warda. Όταν η Samyah, μια νεαρή έγκυος, χτυπήσει την πόρτα τους, η απόφασή της να τη φιλοξενήσει για μια νύχτα θα της αλλάξει τη ζωή.