Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου σε δύο συναντήσεις με τον αγαπημένο συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη, με αφορμή το βιβλίο του, στον χώρο του σχολείου. Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 18:00μ.μ. (μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων) Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στις 12:00μ.μ. (μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων) Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει στα παιδιά την εκπαιδευτική βαλίτσα ΜΟΥΣΕΙΟΣΚΕΥΗ και θα προσεγγίσειμε διαδραστικό τρόπο το ζήτημα των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα.


Τo Βιβλιοπωλείo ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (The Mall Athens [επίπεδο 0], Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη, με αφορμή το βιβλίο τους. Οι συγγραφείς θα παρουσιάσουν το παραμύθι, συνομιλώντας ζωντανά με έναν πραγματικό Άμπακο, ανοίγοντας το ψυγείο του και φτιάχνοντας μια μοναδική τούρτα γενεθλίων! Δώρο ένα αναμνηστικό-έκπληξη!


Το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΣΤΥΛ (Ολύμπου 34, Χαλάνδρι, τηλ.: 210-6825316) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, με αφορμή τα βιβλία του, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Παιδιά, ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα με τον συγγραφέα και να μάθουμε τα επαγγέλματα σαν ποίημα, να γνωρίσουμε μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες, να κάνουμε Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο και να ετοιμαστούμε για τα Χριστούγεννα!


Το Public (Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33, τηλ.: 2310-227288) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα Μάκη Τσίτα, με αφορμή το νέο του βιβλίο. Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, θα μάθουν για τις πρωτότυπες περιπέτειες του αδέσποτου Κώστα και θα διασκεδάσουν παρέα με τον συγγραφέα!


Το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης (Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-256173) και οι Εκδόσεις Ψυχογιος προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Νίκο Πιλάβιο στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Ο αγαπημένος «Παραμυθάς» θα ταξιδέψει τους μικρούς του φίλους στις ιστορίες του, με τη βοήθεια της μηχανής του χρόνου και με πολλά δημιουργικά παιχνίδια!


Το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΓΡΑΦΙΑ (Ασκληπιού 3, Ναύπλιο, τηλ.: 27520-25297) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με την αγαπημένη συγγραφέα Μαριλίτα Χατζημποντόζη, με αφορμή το νέo της βιβλίο. Η συγγραφέας θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά και θα τους φανερώσει τον νικητή για το καλύτερο παραμύθι του κόσμου! Παιδιά, οι απαντήσεις θα δοθούν σε αυτό το μαγευτικό βιβλίο με ένα απίστευτο και αναπάντεχο τέλος!