Ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα θα βρεθούν στη σκηνή του Passport για τρία Σάββατα, 15, 22 και 29 Νοεμβρίου 2014, στο πλαίσιο της Nice n’ easy tour 2014-15.


Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.


Δυο διαφορετικές μουσικές γενιές,  μα όμως και τόσο ίδιες ... ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια  μπορούν να εξηγήσουν.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά ... μένει  όμως ακόμα ένα ... κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά ... Η πιο δυναμική συναυλιακή παρέα της χρονιάς στην πιο "nice n' easy" περιοδεία.
  
Τοποθεσία: Passport, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Ημερομηνία: Σάββατο 15, 22 και 29 Νοεμβρίου 2014
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (bar, με μπύρα ή κρασί) – 20€ (σε τραπέζι, με ποτό)