Ακολουθώντας τις 3 πρώτες sold-out δοκιμαστικές παραστάσεις του “Δε Variète, beta” τον Ιούνιο 2014, το “Δε Variète” επιστρέφει ξανά δυναμικά και ανανεωμένο για τον πρώτο κύκλο περιορισμένων παραστάσεων!

Ένα αστικό βαριετέ. Μία γερή δόση κωμωδίας. Μια θεατρική περιπλάνηση στους δρόμους της
Αθήνας και των ιθαγενών της… Ταξιτζήδες, κλεπταποδόχοι, πορνοστάρ, πατριώτες, γουρουνοπούλες, κερατάδες, λύκοι, κοκκινοσκουφίτσες, χριστοί, παναγίες και ο θεός ο ίδιος ανάμεσα σε ακροβάτες, ζογκλέρ, μάγους και τραγουδιστές.

Μια πολύμορφη και ολοκληρωμένη διασκέδαση η οποία με βάση την κωμωδία και τα σατιρικά της κείμενα ‘παντρεύει’ επιπλέον καλλιτεχνικά δρώμενα όπως τρικ μάγων, ζογκλέρ, αιθέρια aerial skills και ξεχωριστές εμφανίσεις από καλεσμένους τραγουδιστές. 

Ο Μάκης Παπαδημητράτος (Τσίου, Κλέφτες) και ο Αντώνης Τσιοτσίοπουλος από τους “Τσούκου Τσούκου” συναντιούνται και πειραματίζονται στο βαριετέ.

Μετά την sold out δοκιμαστική έκδοση “Δε Variète beta”, το “Δε Variète” επιστρέφει ενισχυμένο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Κάθε βραδιά θα είναι μοναδική...

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Αναστάσης Κολοβός, Μάκης Παπαδημητράτος, Καλλιόπη Τζερμάνη, Αθανασία Κουσούλα και οι “Τσούκου Τσούκου”: Βάλια Μπλέσιου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και Κώστας Φυτίλης. Ο μάγος Κώστας Καρυπίδης, ο Ζογκλέρ Pomet και σε Aerial Skills η Τάνια Κοφιάδη.

Σε guest μοναδικές εμφανίσεις στην κάθε παράσταση θα συμμετέχει και ένας καλεσμένος καλλιτέχνης τραγουδιστής/τραγουδοποιός όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σοφία Κουρτίδου, Σπύρος Γραμμένος, Mc Yinka, Θέμος Σκανδάμης, Ματούλα Ζαμάνη, Σπύρος Μοσχούτης κ.α). Όλα τα ονόματα όλων των special guests καλλιτεχνών θ' ανακοινωθούν σύντομα

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Μάκης Παπαδημητράτος – Αντώνης Τσιοτσιόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Boudoir
Φωτισμοί: Κώστας Κωστόπουλος
Ενορχήστρωση: Κώστας Νικολόπουλος
Ηχητική επιμέλεια: Αντρέας Μιχόπουλος – Αντρέας Γκόβας
Διευθυνση Παραγωγης & Επικοινωνία: Μαρίτα Γεραρχάκη
Παραγωγή: Κωνσταντίνος Πολίτης, The Hub Events

Το teaser της παράστασης ΕΔΩ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες παραστάσεων:
25/10, 26/10 και 31/10, 01/11, 02/11, 07/11, 09/11, 14/11, 16/11 5/12, 7/12 , 11/12 και 12/12 (μετά την τελευταία παράσταση του 1ου κύκλου στις 12/12 και μετά τη λήξη της παράστασης θα ακολουθήσει Closing Party με DJ sets & special guests!!!). 

Ώρα έναρξης:
Παρασκευή / Σάββατο - 21:00μ.μ.
Κυριακές και την Πέμπτη 11/12 20:00μ.μ.

Διάρκεια παράστασης: 150' (συν 15' διάλειμμα)

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Μπύρα-κρασί: 3€
Ποτό: 5 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3411009

Τοποθεσία:
The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα // www.thehubevents.gr)

Επιπλέον Πληροφορίες:
Στο Facebook στη σελίδα της παράστασης Δε Variete και στο devariete2014@gmail.com