Από τις 07 Ιανουρίου 2015 και κάθε Τετάρτη το Θέατρο Άβατον φιλοξενεί το Comedy Open Mic με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή.

Με 5€ δεν μπορείς να κάνεις πολλά… Λάθος! Με 5 ευρώ κάθε Τετάρτη μπορείς να έρθεις στο θέατρο Άβατον, να πάρεις ένα εισιτήριο, να σου δώσουμε  μια μπύρα, να καθίσεις σε αναπαυτικές πολυθρόνες, να θυμηθείς τι σημαίνει καλοριφέρ και να απολαύσεις τον Λάμπρο Φισφή μαζί με άλλους κωμικούς.


Επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικό χιούμορ, ο Λάμπρος Φισφής θα παρουσιάζει κάθε φορά όχι έναν, όχι δύο αλλά 12 διαφορετικούς κωμικούς, δίνοντας στον καθένα 5 λεπτά για να σας διασκεδάσει.

Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, το θέατρο Άβατον φιλοξενεί το Comedy Open Mic, ή αλλιώς Ανοιχτό Μικρόφωνο, ή αλλιώς Φιέστα της Κωμωδίας.
Έλα να γνωρίσεις τον κόσμο του stand-up comedy και του κωμικού αυτοσχεδιασμού, σε μια παράσταση με επαγγελματίες, ερασιτέχνες και βετεράνους κωμικούς.



Δεν θα είναι η πιο αστεία βραδιά της ζωής σου, δεν θα είναι η καλύτερη παράσταση που έχεις δει ποτέ, δεν θα είναι η μοναδική φορά στην ιστορία του σύμπαντος που κάτι τέτοιο συμβαίνει και δεν πρέπει να το χάσεις…
Θα είναι απλά μια πολύ διασκεδαστική Τετάρτη!

Τιμές εισιτηρίων: 5€ με μπύρα

Πληροφορίες: Τηλ.: 210-3412689
www.theatroavaton.gr