Αυτό τον Μάρτιο, η επιτυχημένη σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Pocket φέρνει κοντά σας δέκα νέους τίτλους.

Η σειρά ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Pocket αποτελείται από αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων που επανακυκλοφορούν σε μικρό, βολικό σχήμα, με πολύ χαμηλή τιμή. Μια σειρά γεμάτη βιβλία που δεν προορίζονται για το ράφι, αλλά μπορούν να μας ακολουθήσουν παντού: στην πόλη, στον δρόμο, στο τρένο, στο μετρό, στο λεωφορείο.

Τα ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket επέστρεψαν δυναμικά με δέκα νέους τίτλους, φτάνοντας πλέον συνολικά τους τριάντα. Δέκα ακόμα μεγάλα βιβλία σε τιμές από μόλις 5,50€ έως 8,80€, θα βρίσκονται σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

1. Το ιστορικό μυθιστόρημα Το Ξέφωτο της Τατιάνας Αβέρωφ.
2. Το εξαιρετικά πετυχημένο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου Η καλοσύνη των ξένων στο οποίο ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του.
3. Το πρώτο μυθιστόρημα του James Ellroy Ρέκβιεμ για τον Μπράουν.
4. Το δυνατό ντεμπούτο του ιρλανδού Stuart Neville Τα φαντάσματα του Μπέλφαστ.
5. Το σκληρό αστυνομικό του πολωνού Marek Krajewski Το σημάδι του σκορπιού.
6. Το εντυπωσιακό ψυχολογικό θρίλερ Αιχμηρά αντικείμενα της αμερικανίδας Gillian Flynn που την καθιέρωσε παγκοσμίως και της χάρισε πολλά βραβεία.
7. Οι βατσιμάνηδες της Μασσαλίας του Jean-Claude Izzo, ένα μυθιστόρημα μαύρο και τρυφερό συνάμα, βίαιο όσο και το φως της Μεσογείου. 8. Το κλασικό έργο του Henry Miller Ο Τροπικός του Αιγόκερω.
9. Το αφυπνιστικό και προκλητικό μυθιστόρημα της αμερικανίδας Lionel Shriver Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν, που προκάλεσε θύελλα συζητήσεων και μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.
10. Το διεθνές μπεστ σέλερ του ολλανδού δημοσιογράφου Geert Mak με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα.