"Στα ουράνια" της Abbie Glines

Ο Ρας είχε ένα μυστικό που της διέλυσε τη ζωή.
Όλος ο κόσμος της έγινε σε μια στιγμή ένα μεγάλο ψέμα.
Η Μπλερ δεν μπορεί να πάψει να τον αγαπάει αλλά δεν έχει και τη δύναμη να τον συγχωρήσει.
Το μόνο που της απομένει είναι να επιστρέψει στο σπίτι της και να προσπαθήΜαίουσει να φτιάξει ξανά της ζωή της. Αλλά σύντομα η μοίρα θα της ανατρέψει με απόλυτο τρόπο κάθε σχέδιο...
Τι κάνεις όταν αυτός που δεν μπορείς να εμπιστευτείς είναι ο μόνος που μπορεί και δικαιούται να σε στηρίξει;
Κρύβεσαι, ψεύδεσαι, εξαφανίζεσαι και προσεύχεσαι να μη βγουν στο φως οι αμαρτίες σου...
Μια εκρηκτική και απρόβλεπτη ιστορία που θα σας στείλει από τα βαθιά...στα ουράνια!


"Κόκκινη βασίλισσα" της Aveyard Victoria

Στο βασίλειο της Νόρτας, πολιτικές πεποιθήσεις, φυλή ή γένος δεν έχουν καµία σηµασία – τα πάντα καθορίζονται από το αίµα. Οι Ασηµένιοι, υπεράνθρωποι µε εκπληκτικές ικανότητες και ασηµένιο αίµα, κυριαρχούν και κυβερνούν τους απλούς Κόκκινους, χρησιµοποιώντας τους ως στρατιώτες, εργάτες και υπηρέτες.
Η Μάρε, µια δεκαεπτάχρονη Κόκκινη, προσπαθεί να επιζήσει σε µια κοινωνία που της συµπεριφέρεται σαν να είναι ένα τίποτα. Όταν, χωρίς τη θέλησή της, αποκαλύπτεται µπροστά στον Βασιλιά και στους Ασηµένιους ευγενείς ότι έχει και αυτή υπεράνθρωπες δυνάµεις, η ζωή της αλλάζει. Έγκλειστη στο βασιλικό παλάτι και αρραβωνιασµένη µε έναν Ασηµένιο πρίγκιπα, πρέπει να µάθει να κινείται ανάµεσα στις ίντριγκες της αυλής, να χειριστεί το δώρο µιας υπερδύναµης που την ξεπερνά, ν’ αντιµετωπίσει τον έρωτα που γεννιέται µέσα της και ν’ αναγνωρίσει τους εχθρούς της για να καταφέρει να φέρει την ελευθερία στον λαό της.
Ένα µυθιστόρηµα µε φαντασία και αγωνία, όπου ο ροµαντισµός συγκρούεται µε την επανάσταση και η εξουσία µονοµαχεί µε τη δικαιοσύνη.

"Φυτά στη μόδα" της Holly Smale

Η Χάριετ Μάνερς είναι 15 χρονών και... φυτό! Γνωρίζει ένα σωρό απίθανα πράγµατα, όπως ότι µια γάτα έχει 32 µύες σε κάθε αυτί, οι νυχτερίδες στρίβουν πάντα αριστερά όταν βγαίνουν από µια σπηλιά και ότι τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναµίτη! Αλλά δεν ξέρει γιατί κανένας δεν τη συµπαθεί στο σχολείο...
Έτσι, όταν τυχαία ένα πρακτορείο µοντέλων τής ζητάει συνεργασία, η Χάριετ αποφασίζει ότι αυτή είναι η ευκαιρία να αλλάξει η ζωή της! Ακόµα κι αν αυτό σηµαίνει να κλέψει το όνειρο της καλύτερής της φίλης, να γίνει ρεζίλι µπροστά στο πανέµορφο µοντέλο Νικ και να πει ψέµατα σε όσους αγαπάει.
Κάνοντας πολλές γκάφες και µέσα από αστείες περιπέτειες, η Χάριετ θα ανακαλύψει ότι στον κόσµο της µόδας δεν έχει περισσότερες συµπάθειες από ό,τι στην κανονική της ζωή. Θα µπορέσει να µεταµορφωθεί προτού καταστρέψει κάθε σηµαντική της σχέση;
Μπορεί αυτό το φυτό να καταφέρει να ανθίσει;

"Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;" του Αντώνη Παπαθεοδούλου

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Προσοχή: Μην βιαστείτε να απαντήσετε!















"Τομ Γκέιτς 6: Έξτρα σπέσιαλ λιχουδιές (Μπα...) της Liz Pichon

Όλο αυτό το ΧΙΟΝΙ σημαίνει πως χάνουμε μια μέρα σχολείο! ΓΙΕΕΕ! Κρίμα που πρέπει να την περάσω με τον Μάρκους (που είναι πολύ εκνευριστικός). Ο θείος Κέβιν λέει πως είναι καλή ιδέα να κάνουμε ένα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ και να το χαρίσουμε στα ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ για την 50στή επέτειο γάμου τους (δώρο είναι αυτό τώρα;). Ούτε η Ντίλια έχει καμιά όρεξη. Όλο γκρινιάζει (όπως συνήθως, δηλαδή).