Συνοπτική περίληψη του βιβλίου:
Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας…
Αν θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή…
Αν αποφασίσατε ότι ήρθε η ώρα να προσεγγίσετε τα όνειρά σας…
…Τότε κάντε ένα time out και διαβάστε τα 52 πολύτιμα μαθήματα αυτού του βιβλίου!
Στις σελίδες του θα βρείτε 52 εύστοχες, έξυπνες και, κυρίως, εφαρμόσιμες συμβουλές για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.
Ιδανικό για επαγγελματίες του χώρου των πωλήσεων, επιχειρηματίες, αλλά και οποιονδήποτε θέλει να εξελιχθεί, το βιβλίο αυτό μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!

Προσωπική άποψη:
Παλαιότερα δεν ήμουν από τους ανθρώπους εκείνους που κατέφευγαν σε βιβλία αυτοβελτίωσης. Για να είμαι ειλικρινής, τα θεωρούσα χαζομάρες, άνευ ουσίας κείμενα που έγραφαν δήθεν ειδήμονες προκειμένου να τα αρπάζουν από εναλλακτικά κορόιδα. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια -και μεγαλώνοντας- έχω αρχίσει να αναθεωρώ τις απόψεις και τις θεωρίες μου, αφού έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου βιβλία του είδους αυτού που όχι μόνο βρήκα ενδιαφέροντα, αλλά που στις σελίδες τους βρήκα πράγματα που σε κάποιο βαθμό με βοήθησαν σε διάφορους τομείς της ζωής μου. Ένα από αυτά είναι το "52 Μαθήματα Ζωής", που με τρόπο διδακτικό και όχι εξυπνακίστικο, προσφέρει απλές, άμεσες και ουσιαστικές συμβουλές που όντως, αν τις εφαρμόσει κανείς, μπορούν να του αλλάξουν τη ζωή.

Ο Mike Greene, συγγραφέας του βιβλίου, όντας ιδιοκτήτης της IntegrityWorks Coaching, μιας εταιρείας σεμιναρίων κατάρτισης στους τομείς της παρακίνησης, της επικοινωνίας, της απόδοσης, της συνεργασίας, των σχέσεων, της ηγεσίας, της ανάπτυξης και της διαχείρισης πωλήσεων, έχει τις απαραίτητες γνώσεις κι εμπειρίες προκειμένου να συμβουλεύσει σωστά και στοχευμένα, τόσο τους επαγγελματίες στον χώρο των πωλήσεων και της εμπορίας, αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να εξελιχθούν και να βελτιώσουν τη ζωή τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Άλλωστε, αυτά τα δύο συνδέονται άμεσα, κι αν δεν υπάρχει πληρότητα και ικανοποίηση από την μία μεριά, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει η άλλη. Οπότε, στους δύσκολους και αγχώδεις καιρούς που ζούμε, αναζητήστε το βιβλίο αυτό και ίσως κάπου μέσα στις σελίδες του να μπορέσετε να βρείτε την κατευθυντήρια γραμμή που έχετε πραγματικά ανάγκη.
Βαθμολογία 9/10

Ταυτότητα βιβλίου:
Συγγραφέας: Mike Greene
Μεταφραστής: Αρκουδέας Παναγιώτης
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Κατηγορία: Ψυχολογία
Έτος Έκδοσης: 2015
Αρ. σελίδων: 144
ISBN: 978-960-461-648-0