Την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 οι Crazy Arm, οι The Liberation Service και οι 10 to Go ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για μία ανεπανάληπτη punk-rock βραδιά.

Οι Crazy Arm σχηματίστηκαν στο Πλίμουθ το 2005. Η μουσική τους είναι ένα χαώδες κράμα hardcore, protest-folk και αναρχο-punk, με ‘60s μελωδίες και βαθιά αγάπη για το rock n’ roll. Η δραστήρια αυτή μπάντα κάνει συνεχώς περιοδείες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη μαζί με ονόματα όπως οι Larry & His Flask, Boysetsfire, Bangers, Sonic Boom Six and Apologies I Have None.

Οι The Liberation Service σχηματίστηκαν το 2009 και είναι μια πενταμελής punk rock μπάντα από το Γκρατς. Ο ήχος τους μόνο σκέτο punk rock δεν είναι καθώς ορίζεται από την αγάπη τους για τους The Clash, το θαυμασμό τους για τα τραγούδια των The Weakerthans και την αρμονία των Bright Eyes.

10 To Go είναι ένα τετραμελές punk-rock σχήμα από τη Λάρισα. Σχηματίστηκαν αρχές του 2011 και από τότε έχουν κάνει αρκετά live στην Ελλάδα καθώς και κάποια εκτός συνόρων. Έχουν κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο EP και ενα full-length album με τιτλο ''Αll in Something Failed''.