Η Αλέκα Κανελλίδου, μας καλεί στη Μονή Λαζαριστών να ανασύρουμε με οδηγό τα τραγούδια, συναισθήματα, αυθεντικά και πρωταρχικά, που θα ξεπηδήσουν μέσα από τις νότες και τους στίχους και θα πλημμυρίσουν τις ψυχές μας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μας ξεναγεί σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

Η μουσική και ο λόγος ρέουν αβίαστα με στόχο να φορτίσουν τις αισθήσεις μας. Μια άκρως μυσταγωγική ατμόσφαιρα. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, φτιαγμένο με πολλή φροντίδα, με όλα τα τραγούδια της που αγαπήθηκαν και που της έγραψαν συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, ο Γιώργος Μανίκας, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου αλλά και άλλοι, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πιο πρόσφατα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με χαρακτηριστικά τραγούδια από την εργογραφία του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Και φυσικά δε θα λείψουν και κάποια ξενόγλωσσα, όπως το «Killing Me Softly» της Roberta Flack.

Αλέκα Κανελλίδου. Εκεί όπου η ρομαντική τραγουδοποιΐα υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα ν’ απολαύσουμε τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος, είτε πρόκειται για μελωδικές μπαλάντες, είτε για ρυθμικά κομμάτια με μια παιγνιώδη διάθεση.

Ένα ταξίδι στο όνειρο που αγκαλιάζει με θέρμη τις αισθήσεις κάθε ακροατή.

Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: 08 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 15,00€ - 20,00€