Μετά τα εκθαμβωτικά sold out της στην Αθήνα, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της ταξιδεύουν στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών κάτω από το φως των αστεριών!

Τη Δευτέρα 03 Αυγούστου 2015 η Μαριέττα Φαφούτη εμφανίζεται στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αστυπάλαιας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 16ου Φεστιβάλ Αστυπάλαιας.

Το χαμογελαστό κορίτσι της ποπ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μπήκε στη ζωή μας το 2010 με το “Don’t Stop” που κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές playlists, ενώ το 2012 το “Kookoobadi” που ακολούθησε κόλλησε στο μυαλό όλων μας και δεν λέει με τίποτε να ξεκολλήσει! Αλλά η Μαριέττα δεν σταματάει ποτέ να γράφει μουσική και οι ηλιόλουστες μελωδίες της εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένει κανείς: από ραδιοφωνικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες ντοκιμαντέρ, θεατρικές παραστάσεις μέχρι τηλεοπτικές παραγωγές και διαφημίσεις.

Στην φετινή καλοκαιρινή περιοδεία θα παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο άλμπουμ Try a Little Romance και Homemade Joy που τρύπωσαν στις καρδιές όλων μας, τραγούδια από το πολυαναμενόμενο τρίτο προσωπικό της δίσκο, πασίγνωστα singles της και ανατρεπτικές διασκευές που μόλις βγήκαν από το studio.

Λαμπερή ποπ, μελωδίες πασπαλισμένες με χρυσόσκονη, αμέτρητες ηλιόλουστες μουσικές στιγμές και καλοκαιρινό πάρτι που θα φέρει το φως στις καρδιές όλων μας!

Παίζουν οι μουσικοί:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά
Εύη Κουρτίδου: Φωνητικά-Κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: Φωνητικά-Κρουστά-Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling
Δημητρης Σιάμπος: Κιθάρες
Γιάννης Παξεβάνης-Γιώργος Κατσιάνος: Ήχος

Φωτογραφίες: Elen Aivali (evocativethread)
Styling: Tonia Mitroudi - Andriana Paraskevopoulou
Ρούχα: Nidodileda / Hair Styling: Doria Tsirigotis

Διοργάνωση: Δήμος Αστυπάλαιας & Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.