Inside out - Τα μυαλά που κουβαλάς
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Το να μεγαλώνεις είναι ένας ανώμαλος δρόμος, και η Riley δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Θα αναγκαστεί να ξεριζωθεί από τη ζωή της σε κεντρο-δυτική πολιτεία, όταν ο πατέρας του βρίσκει νέα δουλειά στο Σα Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Riley οδηγείται από τα συναισθήματα της: χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και λύπη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στα Κεντρικά, το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της μικρής και τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα. Καθώς η Riley και τα Συναισθήματα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή του Σαν Φρανσίσκο, στα Κεντρικά γίνεται ένας σάλος. Παρότι η Χαρά, το κύριο συναίσθημα της κοπέλας, προσπαθεί να κρατήσει μια αισιοδοξία, τα υπόλοιπα συναισθήματα παλεύουν να τα φέρουν βόλτα στη νέα πόλη, το νέο σπίτι και το νέο σχολείο.



Solace - Το χάρισμα
Θρίλερ
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ένας πρώην γιατρός με ξεχωριστές μεταφυσικές ιδιότητες, ο John Clancy, επιστρέφει στη δράση και βοηθάει το FBI, μέσω του πράκτορα Joe Merriweather, να εξιχνιάσει μια υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο δολοφόνος έχει την ικανότητα να δει το μέλλον. Η αναμέτρηση θα είναι μοναδική, αφού ο καθένας μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του άλλου.



The Transporter Refueled
Δράσης
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Κινούμενος ανάμεσα στον γαλλικό υπόκοσμο, ο Frank Martin είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε για οποιοδήποτε, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη αμοιβή. Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με αυτόν της Anna, ηγέτιδα μιας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία αποφασίζει ότι ο Frank είναι ο κατάλληλος για να καθαρίσει μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων, εμπλεκόμενων με το trafficking ανθρωπίνων ζωών. Για να είναι σίγουρη πως θα συνεργαστεί, κρατάει όμηρο τον πατέρα του και οι τρεις πλέον μαζί βάζουν πλώρη να αποδώσουν δικαιοσύνη.  



Vacation - Τρελό Θηριοτροφείο: Η νέα γενιά
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, και θέλοντας να φέρει πιο κοντά όλη την οικογένεια, ο ενήλικας πλέον Rusty Griswold θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του, Debbie, και στους δυο του γιους ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικανικό πάρκο, το Walley World, πριν αυτό κλείσει για πάντα.



We are your friends
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο εμπνευσμένος 23χρονος DJ Cole μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στους παιδικούς του φίλους και τη νυχτερινή δουλειά του, στην οποία βάζει φωτιά στην πίστα. Όλα αυτά αλλάζουν, όταν συναντά τον χαρισματικό, αλλά κατακερματισμένο παλιό DJ James, που τον παίρνει κάτω από τα φτερά της προστασίας του. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν ο Cole ερωτεύεται τη νεαρή φιλενάδα του James, τη Sophie. Ο παράνομος αυτός δεσμός φέρνει το Cole μπροστά στο δίλλημα να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη, την πίστη προς τον James και το μέλλον για το οποίο προορίζεται.