"Επτά γράμματα από το Παρίσι" της Samantha Verant

Μια αληθινή ιστορία σαν παραμύθι… Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, η Σαμάνθα βρίσκει επιτέλους τον έρωτα της ζωής της.
Στα δεκαεννιά της χρόνια, σ' ένα σύντομο ταξίδι της στη Γαλλία, η Σαμάνθα γνώρισε τον Ζαν-Λικ, έναν όμορφο Γάλλο επιστήμονα.
Πέρασαν μαζί μία ολόκληρη μέρα περιδιαβαίνοντας τους δρόμους του Παρισιού και, όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της στις Η.Π.Α., ο Ζαν-Λικ τής έστειλε επτά υπέροχα ερωτικά γράμματα. Εκείνη όμως δεν του απάντησε ποτέ…
Είκοσι χρόνια αργότερα, και ένα βήμα πριν το διαζύγιο, η Σαμάνθα αναρωτιέται πότε ακριβώς άρχισαν να πηγαίνουν όλα στραβά στη ζωή της. Και τότε βρίσκει τα παλιά γράμματα του Ζαν-Λικ. Τον εντοπίζει μέσω Ίντερνετ, του ζητά «συγγνώμη, με μεγάλη καθυστέρηση» και σύντομα ανακαλύπτει ότι αυτό που τους συνδέει είναι ακόμη το ίδιο δυνατό όσο τη στιγμή που τον άφησε να στέκεται μόνο του, σε μια αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Παρίσι.
Η Σαμάνθα έχει πλήρη επίγνωση ότι το να ταξιδέψει ως τη Γαλλία για να επανασυνδεθεί με έναν άντρα με τον οποίο είχαν περάσει μαζί μόλις μία ηλιόλουστη, γεμάτη πάθος μέρα είναι καθαρή τρέλα. Αλλά είναι μια τρέλα για την οποία διψούσε σε όλη της τη ζωή…

"MINECRAFT: Εγχειρίδιο κοκκινόπετρας" του Nick Farwell

Δεν υπάρχει τίποτε που να µην µπορείτε να κατασκευάσετε στο Minecraft αλλά, µε τόσες διαθέσιμες δυνατότητες, από πού ξεκινάει κανένας;
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να τιθασεύσετε τις συναρπαστικές ιδιότητες της κοκκινόπετρας.
Από τις βασικές τεχνικές εξόρυξης και τα λογικά κυκλώματα μέχρι τις πιο προηγμένες εφαρμογές μηχανικής, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες για να μάθετε να χρησιμοποιείτε την κοκκινόπετρα με πολλούς και διάφορους τρόπους.
Με κατασκευές όπως οι παγίδες κοκκινόπετρας και οι εκτοξευτήρες βελών, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να φοβηθείτε τα διάφορα τέρατα!
Επιπλέον, θα δείτε μερικές εκπληκτικές δημιουργίες της κοινότητας, από τους καλύτερους κατασκευαστές κοκκινόπετρας, που θα σας πάρουν τα μυαλά!

"Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας" της Evelyn Watkins

Γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας.
Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή προσωπικής βελτίωσης, ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να… μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.
Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε –μια διαλυμένη σχέση, την απώλεια της δουλειάς σας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα– σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.
Η συγγραφέας είναι σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach) με εκτεταμένη πείρα στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση κάθε είδους δυσκολιών, και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εκ νέου τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξεκινώντας από μια αξιολόγηση και ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα σας δείξει πώς να αναπτύξετε τη στρατηγική που θα εγγυηθεί την επιτυχία σας.