Ο Απόστολος Ρίζος, ξεκινάει τις χειμερινές του εμφανίσεις από το αγαπημένο του μουσικό στέκι – το Club του Σταυρού του Νότου, από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και για έξι παραστάσεις.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, έχει στήσει μια νέα μουσική πρόταση, με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.

Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (Τι να θυμηθώ, Να ’μαστε μαζί, Μη φύγεις) συναντούν τα πιο πρόσφατα (Σ’ αυτή τη Χώρα, Παιδικό Τραγούδι) και άλλα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άμεσα (Το ψάρι, Το σπίτι που μεγάλωσες) για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη , τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.

Η μπάντα του - ηλεκτρικό κοντραμπάσο , loops, drums- και ο ίδιος με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα, δημιουργούν  έναν μουσικό κόσμο που δονείται ρυθμικά, άλλοτε από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.

Η παράσταση ξεκινάει στις 21.30μ.μ. και μετά το τέλος της, συνεχίζει η HouseBand μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παίζουν:

Θοδωρής Κουέλης / ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops
Mojo / τύμπανα, κρουστά
Απόστολος Ρίζος / κιθάρες, φυσαρμόνικα

Συντελεστές:
Ήχος: Ηλίας Καρούμπαλης
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Yiannis Margetousakis Photography
Οργάνωση Παραγωγής: Wide Angle PR & Events

www.apostolosrizos.gr