Star Wars Episode VII: The Force Awakens - Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Τρεις δεκαετίες από την καταστροφή της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος των Τζεντάι, ο Luke Skywalker, έχει εξαφανιστεί. Η Πρώτη Τάξη, διάδοχοι της Αυτοκρατορίας, αναζητούν τον Luke στους γαλαξίες, ενώ το ίδιο πράττει και η πλευρά των επαναστατών, τα παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία της στρατηγού Leia Organa. Ο Poe Dameron, ο καλύτερος πιλότος της αντίστασης, αποστέλνεται να βρει έναν χάρτη που δείχνει το πού είναι ο Luke, από ένα χωριό στον πλανήτη Τζάκου, αλλά συλλαμβάνεται από τους αυτοκρατορικούς.



Point break
Δράσης
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο νεαρός πράκτορας του FBI Johnny Utah διεισδύει σε μια ξεχωριστή ομάδα αθλητών των extreme-sports, αφού υποψιάζεται ότι εκεί κρύβεται το μυστικό για μια σειρά από πρωτάκουστες και εξαιρετικά οργανωμένες ληστείες εταιριών. Με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο, προσπαθεί να αποδείξει ότι αυτοί είναι πίσω από τα εγκλήματα που έχουν αναστατώσει την παγκόσμια αγορά.



Joy
Δραμεντί
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Η κάτοικος του Λονγκ Άιλαντ, Joy Mangano, από νεαρή είχε το μυαλό ενός εφευρέτη. Το 1990 τη βρίσκει εργένισσα μητέρα τριών παιδιών και εφευρέτη της Θαυματουργής Σφουγγαρίστρας, ενός πλαστικού αντικειμένου που επιτρέπει στη νοικοκυρά να καθαρίζει δίχως να βρέχει τα χέρια της. Στην πρώτη παρουσίαση, πούλησε 18.000 κομμάτια μέσα σε λεπτά. Η Joy δεν είναι απλά μια γυναίκα πλέον, είναι η επικεφαλής μιας οικογένειας τεσσάρων γενεών και ιδιοκτήτρια της Ingenious Designs, με πάνω από ένα δις δολάρια κέρδη.



Mia madre - Η μητέρα μου
Δραμεντί
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η Margherita είναι μια σκηνοθέτις που γυρνάει ταινία για τον διάσημο αμερικανό ηθοποιό Barry Huggins, ο οποίος στο πλατό επιδεικνύει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μακριά από το πλατό, η Margherita προσπαθεί να κρατήσει σε ισορροπία τη ζωή της. Αισθάνεται εντελώς αδύναμη εμπρός στην ασθένεια της μητέρας της και στα εφηβικά σκιρτήματα της κόρης της.