"Η Μοχθηρία της Μοίρας" του Michael Ennis

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Michael Ennis, όπου ένα φοβερό ντόμινο δολοφονιών θα βγει στο προσκήνιο και ένα τρομερό μυστικό της Ιταλικής Αναγέννησης θα πάψει πια να είναι κρυφό...

«Η Μοχθηρία της Μοίρας» έρχεται για να καθηλώσει το κοινό, υποσχόμενη ότι αναγνώστης δε θα το αφήσει από τα χέρια του πριν την τελευταία σελίδα.

Ο Νικολό Μακιαβέλι καιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν αινιγματικό δολοφόνο...

Μετά το φόνο του Ιωάννη Βοργία, γιου του διαβόητου πάπα Αλέξανδρου Στ’, η πρώην ερωμένη του Νταμιάτα ζει υπό το καθεστώς του φόβου. Όταν ο ίδιος ο πάπας τη διατάζει να μεταβεί στην Ιμολα και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του αγαπημένου του γιου, η Νταμιάτα ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια αποτυχίας: η ζωή του ίδιου του παιδιού της εξαρτάται από την έκβαση της αποστολής.
Όμως μία σειρά απεχθών φόνων έχουν συγκλονίσει την πόλη της Ιμολα, φόνοι που μοιάζουν να συνδέονται με το θάνατο του Ιωάννη.
Με τη βοήθεια ενός Φλωρεντίνου διπλωμάτη και ενός εκκεντρικού μηχανικού, η Νταμιάτα προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τους γρίφους που αφήνει πίσω του ο δολοφόνος. Με τη ριζοσπαστική «επιστήμη της παρατήρησης» του Λεονάρντο ντα Βίντσι και τη νέα «επιστήμη των ανθρώπων» του Νικολό Μακιαβέλι, οι τρεις τους θα αποκαλύψουν ένα τρομερό μυστικό στην καρδιά της Ιταλικής Αναγέννησης...