"Χάρτινες μνήμες" του Χρήστου Φλουρή

Ανοίγοντας το άλμπουμ ήξερε τι θα αντιμετωπίσει.
Όμως δεν σκέφτηκε να το κλείσει…
Εκείνο το άλμπουμ με τις χάρτινες μνήμες θα της θυμίσει ξανά τη σκληρή πλευρά της ζωής, που ένιωσε τόσο νωρίς· τον εγκλεισμό στο ορφανοτροφείο, την εγκατάλειψή της από την ίδια της τη μητέρα, τα παιδικά χρόνια που της τα πήραν με τη βία. Το γλυκό νερό της αθωότητας που γλίστρησε μέσα από τα δάχτυλά της και δεν γυρνάει πίσω. Αλλά, ποτέ δεν είναι αργά...
Η Χαρά θα τολμήσει. Και αυτό είναι το σημαντικότερο στη ζωή. Να τολμήσεις να αλλάξεις το πεπρωμένο σου. Έτσι, η νεαρή γυναίκα θα ριχτεί στο κυνηγητό των φαντασμάτων που τη στοιχειώνουν από το καλά κρυμμένο παρελθόν της, με σκοπό να βρει την εκδίκηση, την αγάπη, το πάθος και εντέλει την απόλαυση της λύτρωσης.
Χάρτινες μνήμες, δεμένες με λαχτάρα για δικαιοσύνη κι ανάγκη για εξιλέωση, που όρισαν ζωές.

"Η μέθοδος 15/33" της Shannon Kirk

Φανταστείτε μια ανήμπορη, έγκυο δεκαεξάχρονη που μόλις ξεριζώθηκε από τη γαλήνη του σπιτιού της και πετάχτηκε όπως όπως μέσα σε ένα βρόμικο φορτηγάκι. Θύμα απαγωγής. Μόνη. Τρομοκρατημένη.
Τώρα ξεχάστε αυτή την εικόνα.
Φανταστείτε, αντιθέτως, μια χειριστική, έγκυο δεκαεξάχρονη με εξαιρετικές ικανότητες, ένα κορίτσι-θαύμα. Την πετούν μέσα σε ένα βρόμικο φορτηγάκι και από την πρώτη στιγμή της απαγωγής της επιθυμεί –ήρεμη, νηφάλια– δύο πράγματα μονάχα: να σώσει τον αγέννητο γιο της και να πάρει ανελέητη εκδίκηση.
Είναι μεθοδική –υπολογίζει τα πάντα– και επιστημονικά ακριβής στα σχέδιά της. Μια κλινική περίπτωση κοινωνιοπαθούς ίσως; Δεν αφήνει πάντως τίποτα στην τύχη: είναι συγκεντρωμένη στην προετοιμασία και στον συγχρονισμό της και περιμένει απλώς την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της. Η Μέθοδος 15/33 είναι αυτό που συμβαίνει όταν το θύμα είναι εξίσου ψυχρό με τους απαγωγείς του.
Οι πράκτορες που έχουν αναλάβει την αποστολή να βρουν το κορίτσι που απήχθη έχουν τις δικές τους επιθυμίες και τις δικές τους απογοητεύσεις σε αυτή την τρομακτικά δραματική κατάσταση. Μέσα στις ανατροπές αυτών των παράλληλων ιστοριών, ο αναγνώστης αναγκάζεται να αποφασίσει:
Ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης;

"Assassin's Creed 7: Ενότητα" του Oliver Bowden

«ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!»
1789. Η μνημειώδης πόλη του Παρισιού αντικρίζει την αυγή της Γαλλικής Επανάστασης.
Τα πλακόστρωτα βάφονται με αίμα καθώς ο λαός επαναστατεί ενάντια στην καταπιεστική αριστοκρατία.
Όμως η δικαιοσύνη της εξέγερσης έχει υψηλό τίμημα…
Σε μια εποχή όπου το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών βαθαίνει όλο και περισσότερο και ένα ολόκληρο έθνος κατατρώει τις σάρκες του, ένας νέος άντρας και μια νέα γυναίκα παλεύουν να εκδικηθούν για όλα εκείνα που έχασαν.
Ο Αρνό και η Ελίζ βυθίζονται στη δίνη της πανάρχαιας μάχης ανάμεσα στους Ασασίνους και τους Ναΐτες, και γίνονται μέρος ενός κόσμου με κινδύνους τόσο θανάσιμους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.
Βασισμένο στο best seller βιντεοπαιχνίδι Assassin's Creed.

"Ε3" της Pam Grout

Το Ε2, το διεθνές best seller που χαρακτηρίστηκε σαν «Το Μυστικό σε υπερενισχυμένη έκδοση», έδωσε την ώθηση, τα πρώτα μικρά βήματα για να αντιληφθούμε ότι στ’ αλήθεια οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα.
Στο Ε3 (και μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να βγει ποτέ το Ε στην 27η Δύναμη!) η Pam Grout δείχνει ξεκάθαρα ότι οι ευλογίες και τα θαύματα είναι κάτι φυσικό, και πως η χαρά στη ζωή μας απέχει μόνο μια σκέψη.
Το βιβλίο παραθέτει εννιά νέα πειράματα και προσφέρει ακόμη περισσότερες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ορθάνοιχτες τις πύλες της γενναιοδωρίας και της αφθονίας του κόσμου. Επιπλέον, είναι γεμάτο ακλόνητα στοιχεία που δείχνουν ότι το σύμπαν απλώς περιμένει να μπούμε στο νόημα και να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την ενέργεια που ήταν πάντα διαθέσιμη για την απόλαυση και την ευημερία μας.

"Όλα τα ζωάκια δεινόσαυροι με ανάγλυφα αυτοκόλλητα!"

Οι δεινόσαυροι ταξίδεψαν στον χρόνο και εμφανίζονται σε τούτο το βιβλίο μόνο!
Θέλουν μια ιστορία να μας πουν και αρχίζουνε να τραγουδούν…
Αυτοκόλλητα μικρά και μαλακά είναι τόσο διασκεδαστικά!











"Όλα τα ζωάκια στη ζούγκλα με ανάγλυφα αυτοκόλλητα!"

Μες στη ζούγκλα, στα πυκνά κλαδιά, στέκονται όλα τα ζώα στη σειρά.
Θέλουν μια ιστορία να μας πουν και αρχίζουνε να τραγουδούν…
Αυτοκόλλητα μικρά και μαλακά είναι τόσο διασκεδαστικά!











"Όλα τα ζωάκια στη φάρμα με ανάγλυφα αυτοκόλλητα!"

Τα ζωάκια στη φάρμα μαζεύονται κι όλο μιλάνε και αστειεύονται!
Θέλουν μια ιστορία να μας πουν και αρχίζουνε να τραγουδούν…
Αυτοκόλλητα μικρά και μαλακά είναι τόσο διασκεδαστικά!











"Όλα τα ζωάκια στο νερό με ανάγλυφα αυτοκόλλητα!"

Κάθε μέρα στο νερό έχουνε πάρτι τρελό, πάπιες, ψάρια, χταποδάκια να χορεύουνε τανγκό!
Θέλουν μια ιστορία να μας πουν και αρχίζουνε να τραγουδούν…
Αυτοκόλλητα μικρά και μαλακά είναι τόσο διασκεδαστικά!