"Τόσο πολύ αίμα" της V. M. Giambanco

Αφού έχει ήδη δύο χρόνια υπηρεσίας στην Αστυνομία του Σιάτλ, η επιθεωρητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Άλις Μάντισον νιώθει επιτέλους πως ανήκει κάπου, πράγμα που της χαρίζει μια πρωτόγνωρη ηρεμία.
Όταν γίνεται μια διάρρηξη που συνοδεύεται από μια φρικιαστική δολοφονία και η υπόθεση ανατίθεται στη Μάντισον, η αστυνομικός ανακαλύπτει ότι δεν έχει να κάνει με έναν συνηθισμένο φόνο. Αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο, που με τα αριστοτεχνικά σχεδιασμένα βίαια εγκλήματά του βασανίζει το Σιάτλ εδώ και χρόνια.
Καθώς βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση, η Μάντισον πληροφορείται ότι κάποιος παρακολουθεί τη χήρα ενός από τα θύματα. Μήπως ο δολοφόνος ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά; Η πίεση είναι τρομερή, αλλά κανένα εμπόδιο δεν θα ανακόψει την προσπάθεια της Μάντισον να σώσει το επόμενο αθώο θύμα. Μια σειρά γεγονότων και συμπτώσεων θα ακολουθήσει, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια όπως δείχνει...

"Βρες τον χαμένο χρόνο - Απλές στρατηγικές για να αυξήσεις την αποδοτικότητά σου" του David Horsager

Ο David Horsager άκουγε συχνά στελέχη επιχειρήσεων να παραπονιούνται ότι κάθε μέρα κατακλύζονται από αμέτρητες εργασίες. Ενώ ποτέ δεν σκόπευε να γίνει ειδικός της παραγωγικότητας, ο Horsager συνειδητοποίησε ότι έχει αναπτύξει και υιοθετήσει δεκάδες εξαιρετικές τεχνικές που εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους πολυάσχολους ανθρώπους της εποχής μας. Βασικός στόχος είναι να είστε τόσο αποτελεσματικοί στις μικρές καθημερινές εργασίες σας, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να επικοινωνείτε ουσιαστικά με τους άλλους.
Το Βρες τον χαμένο χρόνο προτείνει στρατηγικές όπως το να αναγνωρίζετε τις Πράξεις Διαφοράς, τις βασικές εκείνες ενέργειες στις οποίες πρέπει να επικεντρώνετε τις προσπάθειές σας. Ή ίσως είναι καιρός να καθιερώσετε, εσείς προσωπικά ή ολόκληρη η εταιρεία σας, μια Ώρα Δύναμης, κατά την οποία δεν θα συμμετέχετε σε συναντήσεις και δεν θα απαντάτε σε τηλεφωνήματα και μέιλ, κάτι που θα σας εξασφαλίσει τον χώρο και τον χρόνο για να εστιάσετε στην ολοκλήρωση των εργασιών σας.
Καθεμιά από τις τριάντα πέντε εξαιρετικά αποδοτικές ιδέες που παρουσιάζει ο Horsager εφαρμόζεται εύκολα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλες μαζί αυξάνουν θεαματικά την αποτελεσματικότητά σας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες, να διατηρείτε την ενέργειά σας και να δίνετε στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, την προσοχή που τους αξίζει.

"Ο χορός των νεκρών" του Βαγγέλη Γιαννίση

Ένας άντρας επιστρέφει στο Έρεμπρο, σχεδόν τριάντα χρόνια αφότου έφυγε από τη γενέτειρά του, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας μια τελευταία αποστολή. Μερικές ώρες αργότερα το κατακρεουργημένο σώμα ενός άλλου άντρα βρίσκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Σβαρτόν. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει όχι μόνο την ταυτότητα του θύματος, αλλά και το φρικιαστικό μυστικό που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του: ο συγκεκριμένος άντρας εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα παιδεραστών, ενώ το υπόγειό του είχε μετατραπεί στο κελί ενός αγοριού.
Ενός αγοριού που έχει εξαφανιστεί.
Σχεδόν μισό χρόνο μετά τα γεγονότα που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης παλεύει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Η αποκάλυψη μιας σπείρας παιδεραστών και ενός δολοφόνου αποφασισμένου να σκοτώσει τα μέλη της ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να βρει μπροστά του.
Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη άντρα με την κωδική ονομασία «Σαμαήλ», θα βρει απέναντί του έναν τρομακτικό εχθρό. Και θα ανακαλύψει μυστικά σχετικά με το παρελθόν της οικογένειάς του? μυστικά τα οποία θα ευχόταν να είχαν μείνει φυλακισμένα κάτω από τον πάγο της λήθης.

"Φως μέσα στη θύελλα" του Κώστα Κρομμύδα

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.
Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;
Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο Φως μέσα στη θύελλα.

"Spirit Animals 7: Η τελική επίθεση" της Lu Marie

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ
Ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν κάποτε ήταν συνηθισμένα παιδιά. Έπειτα, ανακάλυψαν πως είχαν ζώα πνεύματα – σοφούς και πανίσχυρους συντρόφους, οι οποίοι τους έδωσαν εκπληκτικές ιδιότητες… και μία μυθική ευθύνη.
Η ομάδα διέσχισε το Έρντας, προσπαθώντας να σταματήσει έναν ανελέητο εχθρό. Γέλασαν και πολέμησαν μαζί. Κέρδισαν μάχες κι έχασαν συντρόφους. Κάποιοι έχασαν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Τώρα το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πρέπει να βρουν ένα μέρος ξεχασμένο από τον χρόνο και να αντιμετωπίσουν έναν αρχαίο εχθρό, ο οποίος δραπέτευσε από τη φυλακή του. Έχουν μία ευκαιρία να τον σταματήσουν… ειδάλλως, ο κόσμος θα καταστραφεί.



"Για μια υπέροχη ζωή" του Robin Sharma

Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο.
Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο.
Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ζωή, το βιβλίο αυτό είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και πρακτικός οδηγός που θα σας εμπνεύσει να φτάσετε στην κορυφή, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Γεμάτο πάθος και σπουδαίες ιδέες που θα σας προκαλέσουν και θα σας μεταμορφώσουν, είναι ένα από τα σπάνια εκείνα βιβλία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό σας εαυτό.
Κάντε σήμερα το τολμηρό βήμα και μάθετε τι κάνουν οι καλύτεροι σε κάθε τομέα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.
Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να:
• Ανακαλύψετε τις προσωπικές πρακτικές των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων.
• Εφοδιαστείτε με πανίσχυρα εργαλεία για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τα επαγγελματικά σας.
• Μετατρέψετε, με συγκεκριμένες στρατηγικές, τις αποτυχίες σε ευκαιρίες.
• Φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
• Εφαρμόσετε επαναστατικές τακτικές για κορυφαία απόδοση.
• Προσελκύσετε πραγματικό πλούτο και ευτυχία.
• Αποκτήσετε εξαιρετική υγεία και ευεξία.
Από τον συγγραφέα που κατόρθωσε με τα βιβλία του να βελτιώσει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων, το Για μια υπέροχη ζωή περιέχει δοκιμασμένες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.