"Φωτιά και πάγος" της Johanna Lindsey

Η όμορφη και ατρόμητη αρχόντισσα Μπρένα πέφτει θύμα απαγωγής από μια ομάδα επιδρομέων που φτάνει στο χωριό της διασχίζοντας την παγωμένη θάλασσα. Η κοπέλα ονειρεύεται να τους εκδικηθεί και ορκίζεται ότι κανείς Βίκινγκ δεν θα γίνει ποτέ αφέντης της. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν βάρβαρο να κατακτήσει την ευγενική κέλτικη καρδιά της.
Ωστόσο ο Γκάρικ, γιος ενός αδίστακτου αρχηγού φατρίας των Βίκινγκς, διεκδικεί την Μπρένα, το εξαίσιο και σαγηνευτικό «έπαθλό» του, με έναν πρωτόγονο τρόπο που την αφήνει με κομμένη την ανάσα. Κάτω από τον παγωμένο ουρανό θα ανάψουν οι φλόγες ενός άγριου πάθους που θα φωτίσουν και τις πιο σκοτεινές σκανδιναβικές νύχτες.
Άραγε η Μπρένα θα καταφέρει να σχεδιάσει την εκδίκησή της και να μην αθετήσει τον όρκο της;


"Ένοχο μυστικό" της Johanna Lindsey

Ο Τζέιμς Μάλορι ανοίγει πανιά για την Αμερική προκειμένου να τιμήσει την υπόσχεση που έδωσε στους κουνιάδους του: η κόρη του Τζάκλιν θα κάνει το κοινωνικό ντεμπούτο της εκεί. Μαζί της θα ταξιδέψει και η πρώτη της ξαδέλφη και καλύτερή της φίλη Τζούντιθ, έχοντας πείσει τους γονείς της να αναβάλει για μερικές εβδομάδες το δικό της ντεμπούτο στο Λονδίνο. Ωστόσο, τα σχέδια της Τζούντιθ θα ανατραπούν όταν στο πλοίο έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα που στοιχειώνει για χρόνια τα όνειρά της.
Χωρίς να το γνωρίζουν, οι Μάλορι προσλαμβάνουν στο πλοίο τους τον ναύτη Νέιθαν Τρεμέιν, έναν λαθρέμπορο που προσπαθεί να γλιτώσει την αγχόνη. Όμως η όμορφη Τζούντιθ Μάλορι θα του δημιουργήσει μπελάδες. Δίχως να ξέρει πώς, η πανέξυπνη κοπέλα γνωρίζει το μυστικό του – και τώρα τον εκβιάζει. Και ενώ το πάθος φουντώνει, ο Νέιθαν θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κερδίσει την καρδιά της καθώς φοβάται ότι η αριστοκράτισσα καλλονή θέλει απλά να περάσει τον χρόνο της μαζί του…