Wonder Woman
Φαντασίας
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Πριν να γίνει γνωστή ως η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για έναν μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Diana θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Diana θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της, και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.



Tanna
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού ωκεανού, το Tanna, καλυμμένο με δάσος υπό συχνές βροχοπτώσεις και με το κυρίαρχο ενεργό ηφαίστειο να απειλεί συνεχώς, ο έρωτας δύο νέων ανθρώπων θα αλλάξει τη μοίρα των δύο τοπικών φυλών για πάντα. Η Wawa, έτοιμη για την τελετή που θα την κάνει γυναίκα, είναι ερωτευμένη με τον εγγονό του αρχηγού της φυλής. Αλλά ως μέρος του κατευνασμού τοπικών διαφορών, λογοδίνεται με ένα άντρα από άλλη φυλή. Τώρα, πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο καλό της φυλής της και την καρδιά της.



Radin! - Ο αρχιτσιγκούνης
Κωμωδία
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ταλαντούχος πρώτος βιολιστής στην τοπική ορχήστρα, ο 40άρης Francois Gautier έχει ένα βασικό ελάττωμα: είναι τσιγγούναρος. Το μπάνιο του το παίρνει κρύο, χρονομετρείται όταν χαλάει νερό, χρησιμοποιεί τα φώτα του δρόμου για να φωτίζει το διαμέρισμα του και παρακολουθεί τηλεόραση μονάχα μέσω του γείτονα με κιάλια. Ο Francois δεν έχει κοινωνική ζωή. Ο μοναδικός του φίλος είναι ο διευθυντής της τράπεζας. Αλλά η νέα τσελίστα, η Valerie, δεν τον βλέπει ως τσιγγούνη, αλλά τον ερωτεύεται μέσα από το παίξιμο του. Κι έπειτα, εμφανίζεται και η 16χρονη Laura, που του ανακοινώνει ότι είναι η κόρη του. Μάλιστα, νομίζει ότι ο Φρανσουά είναι ένας πλούσιος φιλάνθρωπος, που βοηθάει παιδιά στο Μεξικό. Τώρα, ο Francois έχει ένα διπλό πρόβλημα. Και οι δύο τον αγαπούν για κάτι που δεν είναι. Έτσι, αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του ανοιχτοχέρη, με τον κίνδυνο να του κοστίσει βαριά.



The Lost City of Z - Η Χαμένη Πόλη του Ζ
Περιπέτεια
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
1925. Ο συνταγματάρχης Perci Fawcett μπαίνει στην αφιλόξενη περιοχή του Αμαζονίου για να βρει έναν αρχαίο πολιτισμό, ελπίζοντας ότι θα πετύχει μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην ιστορία. Επί αιώνες, οι Ευρωπαίοι πίστευαν ότι σε αυτή την απέραντη ζούγκλα κρύβεται η μυθική πόλη των Ίνκας, το Ελ Ντοράντο. Χιλιάδες πέθαναν αναζητώντας την, κάνοντας τους επιστήμονες να θεωρούν τον Αμαζόνιο αληθινά εχθρικό προς τον άνθρωπο. Αλλά ο Fawcett, έχει ήδη περάσει χρόνια επιστημονικής έρευνας και μαζί με τον γιο του, βάλλονται να αποδείξουν ότι αυτό που καθόρισαν ως Πόλη του Ζ υπάρχει αληθινά.



Inseparables - Λατίνοι και άθικτοι
Δραμεντί
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Felipe είναι ένας οικονομικά ευκατάστατος επιχειρηματίας που ύστερα από ένα ατύχημα μένει τετραπληγικός και αναζητά βοηθό για να τον φροντίζει. Παρόλο που ο Felipe βλέπει αρκετούς υποψήφιους με τα απαραίτητα προσόντα για τη δουλεία, αποφασίζει να προσλάβει τον Tito, που εργάζεται ως βοηθός κηπουρού. Ο Tito δεν έχει ούτε τα προσόντα ούτε τις προδιαγραφές για να φροντίζει τον Felipe, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του Felipe, τη Veronica και την Ivonne. Προσπαθούν να τον αποτρέψουν να προσλάβει τον Tito, αλλά αυτός εμμένει στην απόφαση του. Ο Tito είναι το μόνο άτομο που δεν του φέρεται με οίκτο. Παρά τις δυσκολίες, ο Τίτο ανταποκρίνεται στην αποστολή του και διαρκώς εκπλήσσει τον Felipe, ενώ τον κάνει να χαμογελάσει ξανά. Σύντομα ο Tito βοηθάει τον Felipe να βρει ξανά νόημα στη ζωή, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές χαρές, κάτι που είχε από καιρό ξεχάσει.



Lo chiamavano Jeeg Robot - Με λένε Τζιγκ
Υπερήρωες
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ο Enzo Ceccotti είναι ένας κλέφτης που ζει στον «βάλτο» της Ρώμης, τη συνοικία Τορ Μπέλα Μονάκα. Μια ημέρα, πηδάει μέσα στον Τίβερη για να ξεφύγει από την αστυνομία και πέφτει πάνω σε ένα βαρέλι ραδιενεργών αποβλήτων. Αυτό θα του προσδώσει υπερδυνάμεις, όπως την εξαιρετική δύναμη και την ικανότητα της θεραπείας. Σταδιακά, χάνει την αδιαφορία του για τον υπόλοιπο κόσμο, κυρίως λόγω ενός κατάκοιτου κοριτσιού, της Alessia, που τον έχει περάσει για το manga ήρωα Hirosi Simba. Έτσι, σιγά-σιγά από εγκληματίας γίνεται ο υπερήρωας Jeeg Robot για να σώσει την κοπέλα από έναν ψυχωτικό γκάνγκστερ, γνωστό ως «Τσιγγάνο».