Kingsman: The Golden Circle - Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Όταν το αρχηγείο της Kingsman καταστρέφεται και ο κόσμος κρατείται όμηρος από τη διαβόητη ευφυή κακιά Poppy, το ταξίδι των πρακτόρων οδηγεί στο να ανακαλύψουν μια συμμαχική κατασκοπική οργάνωση στις Η.Π.Α. που ονομάζεται Statesman, ιδρυμένη την ίδια εποχή με την Kingsman. Η νέα περιπέτεια βάζει στα όρια την αντοχή και την εξυπνάδα των πρακτόρων, με τις δύο ελίτ ομάδες πρακτόρων να είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη, κάτι που βέβαια έχει γίνει συνήθειο για τον Eggsy.



The Emoji movie - Emoji: Η ταινία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Βρισκόμαστε μέσα σε ένα smartphone. Κρυμμένη μέσα σε μηνύματα και εφαρμογές βρίσκεται η Textopolis, μια πόλη όπου ζουν όλα τα Emoji, ελπίζοντας να επιλεγούν από τον χρήστη της συσκευής. Το κάθε ένα από αυτά έχει μονάχα μία οπτική έκφανση, εκτός από τον Gene, ένα πλουσιοπάροχο emoji που γεννήθηκε δίχως φίλτρο και εμφανίζεται στον χρήστη μέσω διαφόρων εκφάνσεων. Αποφασισμένο να γίνει «νορμάλ» όπως τα υπόλοιπα emoji, ο Τζιν στρατολογεί τη βοήθεια του φιλαράκου του, Hi-5, και της διαβόητης Jailbreak, ειδήμων στο σπάσιμο κωδικών. Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ψηφιακό ταξίδι μέσα από τις εφαρμογές του τηλεφώνου, για να βρουν τον Κώδικα που θα διορθώσει τον Gene.



Leatherface
Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Τέσσερις βίαιοι νεαροί που έχουν μόλις αποδράσει από ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, απαγάγουν μια νεαρή νοσοκόμα και την παίρνουν μαζί τους σε ένα εφιαλτικό road-trip. Κυνηγημένος από έναν αντίστοιχα διαταραγμένο αστυνομικό που ψάχνει εκδίκηση, ένας από τους νεαρούς είναι προορισμένος να ζήσει μια τραγωδία και φρικιαστικά περιστατικά που θα καταστρέψουν το μυαλό του, μεταμορφώνοντάς τον στο τέρας που πλέον ονομάζουμε Leatherface.



Al final del tunel - Στο τέλος του τούνελ
Αστυνομική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ο Joaquin είναι ένας ανάπηρος τεχνικός κομπιούτερ που έχει παγιδευτεί από την επικείμενη κατάσχεση του σπιτιού του, λόγω χρεών στην τράπεζα. Προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, νοικιάζει το ένα δωμάτιο στην Berta, μια χορεύτρια εξωτικών χορών, και την Betty, την εξάχρονη αδελφή της. Ο Joaquin υποφέρει από την ανάμνηση του χαμού σε δυστύχημα της συζύγου και της κόρης του, ενώ η Berta ζει το δικό της δράμα με την Μπέτι, που δύο χρόνια πριν σταμάτησε να μιλάει μυστηριωδώς. Η συμβίωση μετατρέπεται σε φιλία και η φιλία σε αισθηματικό ενδιαφέρον, όταν ο Joaquin ανακαλύπτει τυχαία ότι η Berta είναι απλά ένα δόλωμα σταλμένη από τον αρχηγό μιας μικρής συμμορίας που σκάβει ένα τεράστιο τούνελ στο διπλανό κελάρι, ώστε να ληστέψουν την τράπεζα.



A mon age je me cache encore pour fumer - Ακόμη κρύβομαι για να καπνίσω
Σινεφίλ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Στην καρδιά ενός χαμάμ, μακριά από το επικριτικό βλέμμα των ανδρών, των μητέρων, των εραστών, των παρθένων και των φανατικών ισλαμιστών, μπλέκονται πισινοί με μπούργκες, κι έρχονται αντιμέτωποι, ανάμεσα σε γέλια, δάκρυα, ξεσπάσματα θυμού, τη Βίβλο και το Κοράνι... πριν τη λάμψη ενός στιλέτου και τη σιωπή του Θεού.



Nebel im August - Ομίχλη τον Αύγουστο
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
1942. Ένα αγόρι Ρομά μπαίνει σε ψυχιατρείο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια νοητική στέρηση, ούτε είναι ψυχικά άρρωστο. Κατά την παραμονή του στο ίδρυμα, βρίσκει ανάμεσα στους ασθενείς και τις νοσοκόμες μια οικογένεια που είχε χάσει από καιρό. Ο Ernst ανακαλύπτει τη φιλία και την ασφάλεια μέσα σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι πίσω από τη βιτρίνα του ψυχιατρείου, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι το ναζιστικό πρόγραμμα ευθανασίας. Θέλοντας να βοηθήσει τους νέους φίλους του, το αγόρι προσπαθεί να σαμποτάρει το πρόγραμμα.



Telle mere, telle fille - Μαμά ή Γιαγιά;
Κωμωδία
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Αχώριστες, η Avril και η μητέρα της, Mado, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές. Η Avril είναι 30 ετών, παντρεμένη, έχει μια καλή δουλειά. Έτσι όπως ζει τη ζωή της, είναι το ακριβώς αντίθετο από τη μητέρα της, μια αιώνια έφηβη, ανέμελη και αγενής. Αλλά όταν οι δύο γυναίκες μένουν έγκυοι ακριβώς την ίδια στιγμή και κάτω από την ίδια στέγη, η μάχη είναι αναπόφευκτη. Γιατί εάν η Mado, πάνω στην κρίση της μέσης ηλικίας, δεν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά, άλλο τόσο η Avril φαντάζεται να γίνει η μαμά της… μαμά.



Bolgen - Το κύμα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο έμπειρος γεωλόγος Kristian Eikjord αποδέχεται μια δουλειά εκτός πόλης. Ετοιμάζεται με την οικογένεια του να αφήσει πίσω την πόλη Γκιράνγκερ, όταν αυτός και συνάδελφοι του μετρούν μικρές γεωλογικές αλλαγές στο υπέδαφος. Ο Kristian ανησυχεί πως αυτό μπορεί να ξυπνήσει τον χειρότερο του εφιάλτη, και τότε ο συναγερμός χτυπάει και ο πανικός ξεκινά. Με μόνο δέκα λεπτά προθεσμία για να κάνει οτιδήποτε, αρχίζει μια κούρσα με τον χρόνο για να σώσει όσα περισσότερα είναι δυνατόν να σώσει, μαζί και την οικογένεια του.