Renegades - Ομάδα υποβρύχιων καταδρομών
Δράσης
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Μια ομάδα των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού ναυτικού αναλαμβάνει αποστολή στην ταραγμένη από τον πόλεμο Βοσνία, όπου ανακαλύψει έναν θησαυρό σε χρυσό, στον πάτο μιας λίμνης. Οι φήμες θέλουν να ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ντόπιους, λειτουργούν εκτός κανόνων και διοργανώνουν μια ληστεία ώστε να επιστρέψουν τον χρυσό στους νόμιμους κατόχους του. Αλλά η αποστολή αποδεικνύεται πιο αιματοβαμμένη από όσο υπολόγιζαν, αφού ο εχθρός τούς εντοπίζει, και τους μένουν μονάχα δέκα ώρες για να αποτελειώσουν ό,τι άρχισαν.



Blade Runner 2049
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 163'

Η περίληψη:
30 χρόνια έχουν περάσει από τα γνωστά γεγονότα, και ένας νέος blade-runner, ο αστυνόμος του Λος Άντζελες Κ, φέρνει στην επιφάνεια ένα χρόνια κρυμμένο μυστικό, το οποίο έχει προοπτικές να βυθίσει ό,τι απέμεινε από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard, ενός παλιού συνάδελφου που έχει χαθεί επί 30 έτη.



Wilde maus - Wild Mouse
Δραμεντί
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Στους βασιλιάδες φερόμαστε με ευγένεια: αυτό πρεσβεύει ο καταξιωμένος μουσικοκριτικός Georg, αλλά ο ίδιος μετρά κέρματα αφού απολύθηκε από την εφημερίδα όπου έγραφε για δεκαετίες. Ενώ κρύβει την απόλυση από τη σύζυγο του, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το πώς θα μείνει έγκυος, ο Georg καταστρώνει την εκδίκηση του. Στα καταχθόνια σχέδιά του τον βοηθά ένας συμμαθητής του, ο Erich. Σύντομα, η πρώην ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή του Georg εκτροχιάζεται.



Una mujer fantastica - Μια φανταστική γυναίκα
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η Marina Vidal, μια νεαρή τρανσέξουαλ, σερβιτόρα και τραγουδίστρια σε κλαμπ, αντιμετωπίζει τις διακρίσεις και την καχυποψία σε ένα μοντέρνο, αλλά άσπλαχνο Σαντιάγκο στη Χιλή, όταν ο φίλος της, που είναι είκοσι χρόνια μεγαλύτερος της, πεθαίνει ξαφνικά μέσα στην αγκαλιά της.



My Little Pony: The movie - My Little Pony: Η ταινία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μια νέα σκοτεινή δύναμη απειλεί την Ponyville, και έξι μικρά πόνι ξεκινούν ένα απίθανο ταξίδι πέρα από την Equestria, όπου συναντούν νέους φίλους και προκλήσεις, στην αναζήτηση τους της χρησιμοποίησης της μαγείας της φιλίας που θα σώσει το σπίτι τους.



Mugen no junin - Η λεπίδα του αθάνατου
Δράσης
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Ο αριστοτέχνης σαμουράι Manji κουβαλάει τη βαριά κατάρα της αθανασίας, μετά το πέρας μιας θρυλικής μάχης. Με τον άγριο φόνο της αδερφής του να στοιχειώνει το μυαλό του, ο Manji γνωρίζει πως θα πάρει πίσω την ψυχή του μόνο αν πολεμήσει το κακό. Υπόσχεται να βοηθήσει ένα κορίτσι, τη Rin, να εκδικηθεί μια ομάδα ικανότατων ξιφομάχων με επικεφαλής τον αδίστακτο πολεμιστή Anotsu, που ευθύνεται για τη δολοφονία των γονιών της. Η αποστολή αυτή θα αλλάξει τον Manji, με τρόπους που δεν μπορεί καν να φανταστεί.



Un beau soleil interieur - Η λιακάδα μέσα μου
Δραμεντί
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Isabelle είναι παριζιάνα καλλιτέχνης, μια χωρισμένη μητέρα που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στη ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά. Η ελπίδα, οι προσδοκίες και η απογοήτευση κάνουν πολλούς κύκλους και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γέλιο, καθώς παρ`όλες τις ατυχίες η προσπάθεια της Isabelle συνεχίζεται.



Rebel in the Rye - Επαναστάτης στη Σίκαλη
Βιογραφική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Το χρονικό ενός εκ των μεγαλύτερων συγγραφέων του 20ού αιώνα, του J.D. Salinger, ξεκινάει όταν ξεκινάει και η συγγραφική του καριέρα και μπαίνει σε μια θυελλώδες σχέση με τη νεαρή στάρλετ Oona O`Neill. Αυτό που μοιάζει ως ένα υποσχόμενο ξεκίνημα καριέρας, μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν οι Η.Π.Α. μπαίνουν στον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο. Τελειώνοντας ο πόλεμος, κι ενώ ο Salinger έχει γίνει μάρτυρας του τρόμου των μαχών στην Ευρώπη, ξεκινάει γράφει αυτό που θα μείνει ως το αριστούργημα του. Το «The Catcher in the Rye» είναι μια δουλειά που μέλει να αλλάξει για πάντα τη χώρα και τον συγγραφέα.



Στο κέντρο του κύκλου - Into the centre of the wheel
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 71'

Η περίληψη:
Παρακολουθούμε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τριών χαρακτήρων, ενός καθηγητή στατιστικής, ενός διανομέα ηλεκτρονικών ειδών και ενός οικοδόμου. Μιλάνε για κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες που είχαν ενώ έπαιζαν σαν ηθοποιοί σε ένα θεατρικό έργο της ΡΟΔΑ. 24 ώρες πριν από την παράσταση ξετυλίγεται καρέ-καρέ όλη η επίπονη διαδικασία της προετοιμασίας, μέχρι τη στιγμή που χτυπάει και το τελευταίο καμπανάκι και βγαίνουν ένας-ένας με ορμή στη σκηνή. Τότε η θεατρική εμπειρία γίνεται αναζήτηση του εαυτού μέσα στα σκοτεινά παρασκήνια ενός θερινού θεάτρου. Το «Στο Κέντρο του Κύκλου» είναι μια καταγραφή των μελών της θεατρικής ομάδας ΡΟΔΑ στο πνευματικό τους ταξίδι μέσα από τη θεατρική εμπειρία.