Downsizing - Μικρόκοσμος
Σάτιρα
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Οι περιπέτειες του Paul Safranek, ενός απλού, καθημερινού ανθρώπου από την Ομάχα, που μαζί με την γυναίκα του, Audrey, ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Την ίδια στιγμή, ο πλανήτης αντιμετωπίζει μια κρίση υπερπληθυσμού και οι επιστήμονες εφηύραν μια ριζοσπαστική λύση με την οποία συρρικνώνουν τους ανθρώπους σε ύψος 15 εκατοστών. Οι άνθρωποι σύντομα θα ανακαλύψουν πόσο πολύ συμφέρει οικονομικά αυτή η λύση, το ίδιο κι ο Paul και η Audrey, οι οποίοι θα αποφασίσουν να επιχειρήσουν αυτή την αλλαγή που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.



Insidious: The last key - Παγιδευμένη ψυχή: Το τελευταίο κλειδί
Τρόμου
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η βετεράνος Δρ. Elise Rainier πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της. Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί. Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά, είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.



Molly`s Game
Βιογραφική
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Η Molly Bloom είναι μια πανέμορφη, νεαρή σκιέρ ολυμπιακής κλάσης, και που διευθύνει εκείνο το τραπέζι πόκερ που ποντάρονται τα πιο πολλά χρήματα παγκοσμίως. Ανάμεσα στους παίκτες υπάρχουν χολιγουντιανές διασημότητες, αστέρια των αθλημάτων, επιχειρηματικοί τιτάνες και, δίχως να είναι εν γνώσει της, η ρωσική μαφία. Όταν μετά από μια χρυσή δεκαετία εισβάλουν 17 πράκτορες του FBI με αυτόματα όπλα, θα βρεθεί να έχει μοναδική διέξοδο τον δικηγόρο Charlie Jaffeyι, ο οποίος έμαθε ότι υπάρχουν περισσότερα για τη Molly από αυτά που τα εξώφυλλα κάνουν τον κόσμο να πιστεύει.