All I see is you - Μόνο εσένα βλέπω
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
H Gina και ο James έχουν έναν υπέροχο γάμο. Μετά από ένα ατύχημα που της κόστισε τους γονείς αλλά και την όρασή της, η Gina εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον άντρα της, κι αυτή η εξάρτηση φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους. Εκείνη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του James που της περιγράφει καθετί από την καθημερινή ζωή. Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που η Gina αποκτά ξανά την όρασή της κι αρχίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια... Σύντομα, θα καταλάβει πως η ζωή της είναι πολύ διαφορετική απ' ό,τι πίστευε.



Jeune femme - Μια νέα γυναίκα
Δραμεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Άφραγκη, δίχως τίποτα παρά τη γάτα της στο όνομα της, και με πόρτες να κλείνουν στο πρόσωπο της, η Paula επιστρέφει στο Παρίσι μετά από μακρά απουσία. Καθώς γνωρίζει διάφορους ανθρώπους κατά τη διαδρομή της, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που ξέρει στα σίγουρα: είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και θα κάνει με στιλ κι αυτοπεποίθηση.



Peter Rabbit - Πίτερ Ράμπιτ
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος Peter Rabbit θα κοντράρει τον Thomas McGregor μέχρι τελικής πτώσης. Το καρότο της έριδος είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού McGregor. Όταν στο σκηνικό εμφανιστεί μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Bea, οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοια της με πάθος και η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ. Ο καθένας έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Peter ολοένα και μεγαλώνει, με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται για απόβαση.



Ready player one
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Βρισκόμαστε στο 2045. Επικρατεί χάος και ο κόσμος μοιάζει να καταρρέει. Μόνη σωτηρία είναι το OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό James Donovan Halliday. Όταν ο Halliday πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό πασχαλινό αυγό, κρυμμένο κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Wade Watts αποφασίζει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.



Insyriated - Εντός ορίων
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για μία οικογένεια και τους γείτονές της. Όσο ο πόλεμος μαίνεται εκτός η ζωή μάχεται να συνεχίσει εντός, και η μάνα καλείται να πάρει τις πιο ακραίες αποφάσεις για την επιβίωση στο σπίτι.



The strangers: Prey at night - The Strangers: Ματωμένη νύχτα
Τρόμου
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Το οδικό ταξίδι μιας οικογένειας παίρνει επικίνδυνη στροφή όταν φτάνουν σε ένα απομονωμένο πάρκο με λυόμενα για να μείνουν σε κάποιους συγγενείς, αλλά το βρίσκουν μυστηριωδώς έρημο. Υπό την κάλυψη του σκοταδιού, τρεις μασκοφόροι ψυχοπαθείς θα τους επισκεφτούν και θα βάλουν σε δοκιμασία τα όρια της οικογένειας, η οποία πλέον μάχεται για την επιβίωση της.



Dark river - Σκοτεινός ποταμός
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Η Alice επιστρέφει στη γενέτειρά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με έναν αδερφό της, τον οποίο μετά βίας αναγνωρίζει. Κουρασμένος από τις προσπάθειες χρόνων να διατηρήσει το οικογενειακό αγρόκτημα, είναι πλέον αποφασισμένος να το πουλήσει, προς μεγάλη έκπληξη κι απογοήτευση της αδερφής του. Η διαφωνία τους θα φέρει στην επιφάνεια τραυματικές μνήμες για την Alice, οι οποίες ήταν αδρανείς για χρόνια. Θα καταφέρουν τα αδέρφια να προχωρήσουν μπροστά ή τα γεγονότα του παρελθόντος θα στοιχειώνουν για πάντα το μέλλον τους;



La ragazza nella nebbia - Το κορίτσι στην ομίχλη
Θρίλερ
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Vogel καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης μιας 16χρονης κοπέλας, της Anna Lu από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις και σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντας με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα Media o Vogel πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.



Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa - Λεό Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα χαρισματικό, ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή, φορώντας μία στολή κατάδυσης που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζιοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι! Όταν μια πυρκαγιά καταστρέφει το χωράφι της Τζιοκόντα, ο πατέρας της σχεδιάζει να την παντρέψει μ΄ έναν πλούσιο γαμπρό. Ο Λεονάρντο και οι φίλοι του αποφασίζουν να βρουν εκείνοι τα χρήματα που θέλει ο πατέρας της. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Τσιάκο αναζητούν έναν κρυμμένο θησαυρό, κάπου κοντά στη Φλωρεντία. Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν, τον Λορέντζο τον απαγάγουν πειρατές!