Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος «Αργώ» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Β. Κατσουλάρη


τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, στις 19.00μ.μ., στη Λέσχη Ανάγνωσης του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου «Αργώ» (Σοφ. Βενιζέλου 20, Χαλάνδρι).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συντονίστρια της Λέσχης και φιλόλογος Γεωργία Τεμπέλη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα.
___________________________________________________________________________________

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με αφορμή το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Β. Κατσουλάρη


σας προσκαλούν σε μια βραδιά συζήτησης και προβληματισμού με θέμα «Πώς αντιμετωπίζεται η ακροδεξιά; Φασίστες και αντιφασίστες στον δημόσιο λόγο, στον δρόμο, στα σχολεία» την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Συμμετέχουν η Βασιλική Γεωργιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγγραφέας του βιβλίου «Η άκρα δεξιά στην Ελλάδα, 1965-2018», η Ελευθερία Κουμάντου, δημοσιογράφος στον ρ/σ 9.84, Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, Πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, συγγραφέας του βιβλίου «Τα “καθαρά χέρια” της Χρυσής Αυγής», και ο Δημήτρης Χριστόπουλος, εκπαιδευτικός-πεζογράφος. Συντονίζει η Ελευθερία Κουμάντου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα και το κοινό.