Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας και τους φανατικούς οπαδούς του Χάρι Χόλε σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας, σχεδιασμένο από την ομάδα Challedu-challenging Education, βασισμένο στις περιπέτειες του πιο δημοφιλούς ντετέκτιβ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας: του Χάρι Χόλε.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 1118, Αθήνα)

Η υπόθεση του παιχνιδιού:
Τρία παιδιά εξαφανίζονται στο πιο πολυτελές μαιευτήριο. Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων η πρόεδρος του μεγαλύτερου ομίλου της χώρας καθησυχάζει τους μικρομέτοχους ότι οι επενδύσεις τους είναι εγγυημένες και τις προσέχει η ίδια σαν τα μάτια της. Την επόμενη μέρα οι βολβοί των ματιών της βρίσκονται προσεκτικά τοποθετημένοι μέσα σε ένα ποτήρι κρασιού. Ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε καλείται να διαλευκάνει το αποτρόπαιο έγκλημα προτού τα ΜΜΕ το ανακαλύψουν και η οικονομία παραλύσει. Όμως, τα φαντάσματα ζωντανεύουν ξανά μέσα από το ποτό. Ο εφιάλτης της αδερφούλας. Τα εξαφανισμένα παιδιά τον φωνάζουν απεγνωσμένα και τα μάτια πολλαπλασιάζονται και τον κοιτούν από παντού.

Το παιχνίδι διαρκεί 120' και μπορεί να φιλοξενήσει έως 40 άτομα. Απευθύνεται σε ενηλίκους που θέλουν να ζήσουν την ένταση και το μυστήριο στα ίχνη του αγαπημένου τους επιθεωρητή Χάρι Χόλε και των συνεργατών του. Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο να έχετε διαβάσει ήδη κάποιο βιβλίο του Jo Nesbo από τη σειρά Χάρι Χόλε.

Εισιτήριο: Η αγορά ενός βιβλίου αστυνομικής λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ελάχιστης αξίας 15,00€, κατά την προσέλευση στο παιχνίδι (από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: