Once upon a time... in Hollywood - Κάποτε στο... Χόλιγουντ
Δραματική
Διάρκεια: 161'

Η περίληψη:
Στο Λος Άντζελες του 1969 ο τηλεοπτικός σταρ Rick Dalton και ο κασκαντέρ του Cliff Booth προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της βιομηχανίας του θεάματος.



Midsommar - Μεσοκαλόκαιρο
Τρόμου
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει μια τραγική απώλεια και να σώσει τη σχέση της, μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει να ταξιδέψει με τον σύντροφό της και τους φίλους του σε ένα παγανιστικό φεστιβάλ, όπου μια σειρά παράξενων γεγονότων παίρνουν βίαιη τροπή.



A rainy day in New York - Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη
Ρομαντική κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Gatsby και η Ashleigh είναι ένα νεαρό ζευγάρι που ταξιδεύει για μία ημέρα στη Νέα Υόρκη. Τα ρομαντικά σχέδιά τους όμως θα ανατραπούν από νωρίς, ρίχνοντάς τους σε απρόβλεπτες συναισθηματικές περιπέτειες.



Höstsonaten - Φθινοπωρινή Σονάτα
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μια αυστηρή, διάσημη πιανίστρια επισκέπτεται ύστερα από χρόνια την κόρη της, σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθούν και να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους.



The third man - Ο τρίτος άνθρωπος
Φιλμ Νουάρ
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένας άσημος συγγραφέας φτάνει στη μεταπολεμική Βιένη για να συναντήσει έναν φίλο του, ο οποίος μαθαίνει πως είναι νεκρός. Οι ύποπτες συνθήκες του θανάτου του τον ωθούν να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη.



Il piccolo diavolo - Ο διαβολάκος
Κωμωδία
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ένας ιερέας απελευθερώνει άθελά του ένα δαίμονα κατά τη διάρκεια εξορκισμού, ο οποίος πλέον δεν θέλει να επιστρέψει στην κόλαση, αλλά να γευτεί τις χαρές της ζωής.