"To Coaching στη ζωή μας" - Συλλογικό

Το Coaching είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη, την επίτευξη στόχων και την αλλαγή. Ως νέος επαγγελματικός κλάδος, υποδέχεται ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό και δημιουργούν μια ξεχωριστή κοινότητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ποιοι είναι εκείνοι που τελικά το δοκιμάζουν; Πώς είναι να εφαρμόζει κανείς το coaching σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Το βιβλίο περιλαμβάνει αφηγήσεις αποφοίτων του Athens Coaching Institute, ανθρώπων με σπουδές, εργασιακή εμπειρία, αλλά και εμπειρία ζωής, που ενσωματώνουν το coaching στη ζωή τους. Κάποιοι το αξιοποιούν στην εργασία που ήδη έχουν, άλλοι το ακολουθούν ως μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Όλοι, όμως, έχουν το coaching στη ζωή τους!
Συμμετέχουν με κείμενά τους οι: Αντωνιάδη Έλενα, Αποστολοπούλου Γλυκερία, Βέργαδου Νανά, Διαμαντή Λένα, Καββαδία Κωνσταντίνα, Καραβάκου Βιργινία, Μαυρουδάκη Ελεάννα, Πετράκη Μαρία, Σαράντη Έλενα, Τριαντακωνσταντής Δημήτρης, Τσιακμάκη Χρύσα, Χατζίκου Γκρέης, Χριστοφυλάκου Δήμητρα.

"Το σχέδιo - Αφυπνίζοντας το πνεύμα της επιτυχίας" του Στέργιου Σουγιουτζόγλου

Η «Αφθονία» είναι πρωτίστως μια κατάσταση εσωτερική, ένα… Σχέδιο εναρμόνισης των διαστάσεων της ζωής! Η προσωπική μας ανάπτυξη έχει τότε άμεσο αντίκτυπο στην επαγγελματική μας εξέλιξη.
Το βιβλίο αυτό, φτιαγμένο για τους φιλομαθείς περίεργους και τους εξερευνητές της ζωής, είναι γεμάτο αποκαλύψεις που φτάνουν πέρα από τα όρια της επιστήμης και του συνειδητού.
Ο συγγραφέας του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, πολυταξιδεμένος εξερευνητής της επιχειρηματικότητας, συλλέγει, συνδυάζει και μοιράζεται προσωπικές ανακαλύψεις και εμπειρίες ετών, μέσα από 10 αυτοτελείς ενότητες.
«Το Σχέδιο» είναι μια περιήγηση στα άβατα και δυσνόητα πεδία της επιστήμης, της ψυχολογίας, των μύθων, της φιλοσοφίας και των θρησκειών, αποτελώντας παράλληλα ένα ταξίδι ζωής στον δρόμο της προσωπικής μας επιτυχίας. Το βιβλίο σάς προτείνει στρατηγικές και λύσεις σε καθημερινά ζητήματα, συνθέτοντας μια αλυσίδα προτάσεων που δυναμώνουν την προσωπικότητά σας και συγκεκριμένα:
• το επιχειρηματικό πνεύμα
• την ευστροφία
• την αποφασιστικότητα και τη βούληση
• τον ορθολογισμό
• τη διαχείριση των συναισθημάτων
• την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα