Ambulance - Ασθενοφόρο
Περιπέτεια
Διάρκεια: 136'

Η περίληψη:
Δύο ετεροθαλή αδέρφια σε οικονομικό αδιέξοδο αποφασίζουν να κλέψουν μια τράπεζα, στοχεύοντας σε λεία εκατομμυρίων. Όταν όλα πάνε στραβά, μια διασώστρια θα εμπλακεί απροσδόκητα στη ληστεία, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.



Herr Bachmann und seine klasse - Ο κύριος Μπάχμαν και η τάξη του
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Ο Dieter Bachmann είναι ο δάσκαλος της τάξης 6Β του εισαγωγικού έτους για το γυμνάσιο του Σταντάλεντορφ, μιας πόλης μεταναστών, τα παιδιά των οποίων προετοιμάζει για τη γερμανική πραγματικότητα μακριά από τις αυστηρά ακαδημαϊκές οδηγίες.



Hitman's wife's bodyguard - Ο σωματοφύλακας της γυναίκας του εκτελεστή
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Έχοντας χάσει την πολύτιμη άδεια του σωματοφύλακα, ο Michael Bryce αποκηρύσσει τη βία και φεύγει για διακοπές στην Ιταλία, αναζητώντας την ψυχική του γαλήνη. Θα μπλεχτεί όμως ξανά με τον επαγγελματία δολοφόνο Ντάριους Κινκέιντ και τη γυναίκα του, σε μια προσπάθεια να σώσουν την Ευρώπη από την οργή ενός... Έλληνα μεγιστάνα.



Lingui - Δεσμοί γυναικών
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η Amina μεγαλώνει μόνη της τη δεκαπεντάχρονη Maria. Οι σχέσεις τους θα οδηγηθούν στα άκρα, όταν η Amina ανακαλύπτει ότι η κόρη της έχει μείνει έγκυος σε μια χώρα όπου οι εκτρώσεις απαγορεύονται τόσο από το νόμο όσο και από τη θρησκεία.



Ταξίδι στα αστέρια
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μια αναδρομή στους ιστορικούς σταθμούς της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, από την ίδρυσή του έως σήμερα, αλλά και στην καθοριστική συνδρομή της οικογένειας Γιαννακόπουλου.



Nuevo Orden - Νέα Τάξη
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ένας γάμος της υψηλής μεξικανικής κοινωνίας διακόπτεται από την εισβολή οργισμένων διαδηλωτών, τη στιγμή κατά την οποία στη χώρα κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος και οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν την εξουσία.



Η βοή του κόσμου
Σινεφίλ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Νέοι από τη Σενεγάλη, την Κίνα, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Βραζιλία αναζητούν προσανατολισμό μέσα στην παρελκυστική βοή του κόσμου γύρω τους.