Το Business Café Bar Mantzarou 3, το βιβλιοπωλείο ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μεγάλους και μικρούς σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου
τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, στις 19:30μ.μ., στο Business Café Bar Mantzarou 3 (Μαντζάρου 3), στην Αθήνα.

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Αρμενιάκου σας περιμένει για να συνομιλήσετε με την Ιστορία, σε μια διαδραστική παρουσίαση για μικρούς και μεγάλους, σε ένα ταξίδι από το χτες στο σήμερα, ακολουθώντας τα χνάρια των ιπποτών της ελευθερίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
____________________________________________________________________________________


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων «Οι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος», το βιβλιοπωλείο ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Μαγουλά


τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, στις 20:30μ.μ., στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου (Θεοτοκοπούλου 117, Μπεγουλάκι Πατρών).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Βάσω Καλαντζή και Νόρα Κανελλοπούλου. Συντονίζει η Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων «Οι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος» θα απευθύνει χαιρετισμό.
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου
τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, στις 19:00μ.μ., στον χώρο των εκδηλώσεων του 41ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου, στην παραλία του Λευκού Πύργου.

Η συγγραφέας σάς περιμένει για να σας αφηγηθεί την ιστορία του κύριου Ευτύχη, του Μάγου της οδού Ελπίδας που μαθαίνει στα παιδιά της γειτονιάς ένα καινούριο παιχνίδι που λέγεται «Χώρες», και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε κι εσείς!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για παιδιά 7-9 ετών