Είμαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη ανάρτηση θα σας σοκάρει καθώς, δεν συνηθίζω να κάνω αναφορές σε βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου. Από την άλλη, ποτέ δεν έκανα διαχωρισμούς, ποικίλες κατηγορίες εμφανίζονται κατά καιρούς στο blog μου και έτσι, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω απέξω το συγκεκριμένο βιβλίο, ειδικά μέρες που έρχονται.

Για όσους λοιπόν πιστεύουν στην Παναγία, η οποία θεωρείται το πιο σπουδαίο ανθρώπινο πρόσωπο της Ιστορίας μας, το εν λόγω βιβλιαράκι, είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο έργο που πρέπει να αποκτήσετε. Γραμμένο από τον πατέρα Ανδρέα Μιχαηλίδη, "Η Παναγία Μας", είναι ένα εγχειρίδιο θα λέγαμε, το οποίο και συνέγραψε όσο βρισκόταν και υπηρετούσε στον ναό της Παναγίας της Ελεούσης του Νόττινγχαμ της Αγγλίας.

Με πολλή αγάπη λοιπόν, ο πατέρας Ανδρέας, κάνει μια εισαγωγή, συστήνοντάς μας την Παναγία, τον ρόλο και την αξία της, προχωρώντας στην συνέχεια σε μιαν ανάλυση σχετικά με:
- Τα Εισόδια της Θεοτόκου
- Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου
- Την Κοίμηση της Θεοτόκου

Έπειτα ακολουθούν οι σημαντικότεροι ύμνοι σχετικά με την Παναγία, οι οποίοι και ακούγονται σε μεγάλες γιορτές προς τιμήν της χάρης της και όχι μόνο, από την Ορθόδοξη εκκλησία:
- Οι Χαιρετισμοί προς την Παναγία μας ή ο Ακάθιστος Ύμνος
- Ύμνοι του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου
- Ύμνοι προς την Παναγία
- Ήρθες Υιέ μου!
- Ήρθες μητέρα μου!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μάτι".