Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πλατύπους το 3ο μέρος της πενταλογίας, "Το έπος του τίγρη", ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ της Colleen Houck. Αναζητήστε το σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.


Κίνδυνος. Θλίψη. Επιλογές.

Είναι υπερβολικά πολύ να περιμένεις μια αιωνιότητα για την πραγματική αγάπη;

Πέντε μυθικοί κινέζικοι δράκοι και η ανοιχτή θάλασσα γνέφουν στη δεκαεννιάχρονη Κέλσι που θα πρέπει να ξεκινήσει ένα τρίτο ταξίδι – αυτή τη φορά για να βρει το Μαύρο Μαργαριταρένιο Περιδέραιο της θεάς Ντούργκα και να απελευθερώσει τον αγαπημένο της Ρεν και από την κατάρα του τίγρη και από την ξαφνική αμνησία του. Όμως, ο αδερφός του Ρεν, ο Κίσαν, έχει άλλα σχέδια, και οι δύο τους ανταγωνίζονται για την αγάπη της ενώ προσπαθούν να εξουδετερώσουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το στόχο τους.

Το Ταξίδι του Τίγρη, το τρίτο βιβλίο στη σειρά Η Κατάρα του Τίγρη, υφαίνει ένα γοητευτικά συναρπαστικό παραμύθι, με μαγεμένα πλάσματα, καρδιές που ραγίζουν από αγάπη, και δράση που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία, καθώς η Κέλσι, ο Ρεν και ο Κίσαν ταξιδεύουν προς το πραγματικό τους πεπρωμένο.

Άφησα την προφητεία να πέσει απαλά στα γόνατά μου και κοίταξα τον κύριο Καντάμ έντρομη.
«Δράκοι;»

Κριτικές για Το Ταξίδι του Τίγρη
 “Μια επική, υπέροχη περιπέτεια μπλεγμένη σε μια σαρωτική ιστορία αγάπης…” —SOPHIE JORDAN, συγγραφέας του Firelight

“Ένα επικό ερωτικό τρίγωνο που με έκανε να μη θέλω να αφήσω κάτω το βιβλίο!” —ALEXANDRA MONIR, συγγραφέας του Timeless

Κριτικές για την Αναζήτηση του Τίγρη
“…σοκαριστικό, ραγίζει την καρδιά, σημαδεύει την ψυχή…” —Kirkus Reviews

Κριτικές για την Κατάρα του Τίγρη
“Η Κατάρα του Τίγρη είναι μαγική!” —BECCA FITZPATRICK, συγγραφέας του μπεστ-σέλερ των New York Times, Αγγελική Σιωπή

“Με τις εξωτικές της τοποθεσίες, μια κατάρα 300 ετών, ένα μεταμορφιστή τίγρη της Ινδίας και μια θαρραλέα νεαρή πρωταγωνίστρια, η Κατάρα του Τίγρη μας μάγεψε”. —Barnes & Noble

“Το πρώτο μυθιστόρημα της Houck είναι ένα μέρος Λυκόφως, ένα μέρος Ιντιάνα Τζόουνς και ένα μέρος παραμύθι”. —Booklist

Η συγγραφέας
Tα δυο πρώτα μυθιστορήματα της Colleen Houck, Η Κατάρα του Τίγρη, και Η Αναζήτηση του Τίγρη έγιναν μπεστ σέλερ των New York Times και της USA Today. Το Ταξίδι του Τίγρη είναι το τρίτο βιβλίο στην επική αυτή σειρά. Η Colleen μένει στο Σάλεμ του Όρεγκον με το σύζυγό της και μια λούτρινη τίγρη.