The Equalizer
Δράσης
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ο Robert McCall υπηρετούσε στην αντικατασκοπία, μέχρι που σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να αποσυρθεί και να ζήσει ανώνυμα στη Βοστώνη. Όταν, όμως, αναγκάζεται να αποκαλυφθεί για να σώσει μια νεαρή πόρνη, την Teri, βρίσκεται άμεσα στο στόχαστρο ρώσων μαφιόζων. Η δίψα του για δικαιοσύνη έχει ξυπνήσει εντός του και θα είναι αμείλικτη.



Jack et la Mecanique du Coeur - Το Παιδί με την Κουρδιστή Καρδιά
Animation
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Εδιμβούργο, τέλη του 19ου αιώνα. Ο μικρός Jack γεννιέται μια μέρα που είναι τόσο κρύα, ώστε η καρδιά του παραμένει παγωμένη. Στο σπίτι της στην κορυφή ενός λόφου, η μαία Madeleine αντικαθιστά την καρδιά του μωρού με ένα ρολόι-κούκο. Τον προειδοποιεί ότι θα λειτουργεί, αρκεί ο Ξαψκ να μην αγγίζει το ρολόι, να μη χάνει την ψυχραιμία του και να μην ερωτευτεί ποτέ. Ο μικρός, όμως, θα δοκιμαστεί όταν γνωρίσει ένα όμορφο κορίτσι και αποφασίσει να την ακολουθήσει μέχρι την Ανδαλουσία.


Un Chateau en Italie - Ένας πύργος στην Ιταλία
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η Louise συναντά τον Nathan την ενσάρκωση των ονείρων της. Αυτό, όμως, δεν καλύπτει όλη της την ιστορία, αφού στην οικογένεια της, πλούσιων βιομηχάνων, επικρατεί η παρακμή, όταν φτάνουν στο σημείο να πουλήσουν το πολυτελές τους κάστρο στην Ιταλία. Εκεί, βέβαια, που η οικογένεια «πεθαίνει», ο έρωτας γεννιέται.



Palo Alto
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Μικρές ιστορίες μαθητών από το Παλο Αλτο της Καλιφόρνιας, όπου αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Teddy αρέσκεται σε μια χαζά παραβατική ζωή, όπου τον οδηγεί σε υποχρεωτική δημόσια εργασία στη βιβλιοθήκη. Η δε April είναι μια μπέιμπι-σίτερ που ξεκινάει δεσμό με τον άντρα που την μισθώνει, όπου τυχαίνει να είναι και προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου, στην οποία η April συμμετέχει.



The Grand Seduction - Ο αξέχαστος μήνας
Κωμωδία
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Σε ένα ψαροχώρι του Κεμπέκ, καταφτάνει ο Δρ. Lewis, πλαστικός χειρούργος με αμφισβητήσιμη ηθική. Οι κάτοικοι του πάλαι ποτέ πλούσιου χωριού, αλλά τώρα επηρεασμένοι από τον ξεπεσμό τους, προσπαθούν να γοητεύσουν τον «μεγάλο» επισκέπτη τους. Χωρίς να αποκαλύπτουν το απώτερο σχέδιο τους για οικονομική τους ανάταση, μαθαίνουν ακόμα και κρίκετ για λογαριασμό του γιατρού, προσπαθώντας να τον πείσουν ότι η φαινομενικά «κοιμισμένη» κωμόπολη τους είναι κρυφά ένα κοσμοπολίτικο μέρος για διανοούμενους. 



The guest
Θρίλερ
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο David είναι ο τέλειος επισκέπτης. Φιλικός κι εξυπηρετικός, ο νεαρός στρατιώτης φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Peterson, λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους, που χάθηκε στο καθήκον. Οι Peterson υποδέχονται τον David στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους. Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, η Anna, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο David πίσω από όλα αυτά. Όταν οι υποψίες της Anna γίνονται όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει τελικά να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πια αργά; 



Στο σπίτι - At home
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Για πολλά χρόνια, η Νάντια εργάζονταν ως οικιακή βοηθός σε ένα ευκατάστατο ζευγάρι και την κόρη τους. Ένιωθε πια ως μέλος της οικογένειας, αλλά όταν διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια κι ο σύζυγος άρχισε να έχει προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, έχασε τη δουλειά της. Ακόμα, όμως, δεν φαίνονται πάνω της οι επιδράσεις από τα δύο απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε.