Η Ελευθερία Τζιάτζιου, σύμβουλος καλλιεργητών τρούφας, καλλιεργητής αλλά και συλλέκτης άγριας τρούφας δραστηριοποιείται στον Όλυμπο, το βουνό των θεών. Σε συνεργασία με τον Παύλο Αργυρόπουλο, οινολόγο με πολύχρονη πείρα στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Ελλάδας και της Γαλλίας, συνιδρυτή του κτήματος Πιερία Ερατεινή, θα παρουσιάσουν γευστικούς συνδυασμούς της Πιερικής γης. Θα γνωρίσουμε τα είδη της τρούφας που φύονται στον Όλυμπο και τα Πιέρια όρη με τα έντονα παράξενα αρώματά τους και τις θρεπτικές ιδιότητες των σπάνιων υπόγειων μανιταριών. Ακόμα, θα συστηθούμε στον "Γυμνό Βασιλιά" και τις "Ερατεινές Ευχές" και την Ροκ Σταρ "Εκτεθειμένη" ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ και θα μιλήσουμε για την αναγέννηση του αμπελώνα του Ολύμπου και των Πιερίων. Θα συνδυάσουμε κρασί και τρούφα και θα παίξουμε με απροσδόκητες γεύσεις προσπαθώντας να ανακαλύψουμε την ιδανική γευστική διαδρομή που θα πλαισιώσει την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου. Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 19:00μ.μ.