The Theory of Everything - Η Θεωρία των πάντων
Βιογραφική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Η ζωής ενός εκ των μεγαλυτέρων μυαλών της σύγχρονης ιστορίας, αυτής του αστροφυσικού Stephen Hawking, που γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας συμφοιτήτριας του στο Κέμπριτζ, της Jane. Ένας απόλυτα υγιής κι ενεργός νεαρός, από την ηλικία των 21 ο Stephen θα ξεκινήσει μια άνιση μάχη με μια σπάνια ασθένεια που σταδιακά θα τον αφήσει παράλυτο. Με την ακούραστη Jane στο πλάι του, όμως, ο Hawking έθεσε νέους κανόνες στη φαρμακευτική και την επιστήμη, πετυχαίνοντας περισσότερα από ότι είχε ονειρευτεί.



La French - Ο άνθρωπος από τη Μασσαλία
Αστυνομική
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Μασσαλία, 1975. Ο Pierre Michel, ένας νεαρός ειρηνοδίκης με σύζυγο και παιδιά, μόλις μετατέθηκε για να βοηθήσει τη μάχη επί του οργανωμένου εγκλήματος. Ο ίδιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τον «γαλλικό σύνδεσμο», μια μαφιόζικη οργάνωση που διοχετεύει ηρωίνη σε όλο τον πλανήτη. Αγνοώντας όλες τις προειδοποιήσεις, διεξάγει αγώνα για τη σύλληψη του μεγαλομαφιόζου Gaetan Zampa, του πλέον αδιάφθορου νονού.



Mortdecai - Ο Κύριος Μορντεκάι
Κωμωδία
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Έχοντας να τα βάλει με κάποιους οργισμένους Ρώσους, τη βρετανική αντικατασκοπία, την απίστευτη γυναίκα του κι έναν διεθνή τρομοκράτη, ο ανέμελος έμπορος τέχνης και κατά καιρούς αγύρτης Charles Mortdecai θα κάνει τον γύρο της υδρογείου με όπλο μονάχα τη γοητεία του στην κούρσα της ανεύρεσης ενός κλεμμένου πίνακα. Η φήμη θέλει ο συγκεκριμένος πίνακας να εμπεριέχει έναν κώδικα για έναν κρυφό τραπεζικό λογαριασμό γεμάτο με το χρυσάφι που έκλεψαν οι ναζί στον πόλεμο.



Για Πάντα - Forever
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Ο Κώστας είναι οδηγός στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο. Η Αννα μία επιβάτης που παίρνει το ίδιο τρένο κάθε μέρα για τη δουλειά της. Εκείνος είναι σιωπηλά ερωτευμένος μαζί της, μόνο που εκείνη δεν το ξέρει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που ένα τυχαίο γεγονός δίνει στον Κώστα το έναυσμα να την προσεγγίσει. Κάπως έτσι, δύο μοναχικοί άνθρωποι θα συναντηθούν στην έρημη Αθήνα, στην αυγή μιας καινούργιας, φωτεινής μέρας.



The Woman in Black 2: Angel of Death - Η Γυναίκα με τα μαύρα 2: Αγγελος του Θανάτου
Τρόμου
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Καθώς οι βόμβες πέφτουν στο Λονδίνο του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα μαθητών αφήνουν το σχολείο τους που εκκενώνεται υπό την προστασία της νεαρής κι όμορφης δασκάλας Eve, με προορισμό την επαρχεία. Θα καταλήξουν σε μια ερημωμένη έπαυλη έξω από το Eel Marsh House. Ένα από τα παιδιά αρχίζει να φέρεται παράξενα Η Eve, με τη βοήθεια του ντόπιου στρατιωτικού διοικητή Harry , ανακαλύπτει άθελα τους ξύπνησαν μια σκοτεινή δύναμη πιο τρομακτική κι από τους βομβαρδισμούς. Τώρα, για να μπορέσει να σώσει τα παιδιά από τη Γυναίκα με τα Μαύρα, η Eve πρέπει πρώτα να πολεμήσει τους προσωπικούς της δαίμονες.



Plemya - Η Φυλή
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Δίχως υπότιτλους, δίχως διαλόγους, το φιλμ μπαίνει στα άδυτα ενός σχολείου κωφών και παρακολουθεί μια κοινωνία με δικούς της κώδικες. Εικόνες «ηχηρές», έντονες, δοσμένες νατουραλιστικά, αφηγούνται μια ιστορία βίας και ενηλικίωσης. Η σιωπή κυριαρχεί, γι` αυτό και η κραυγή των ηρώων είναι ακόμη πιο σπαρακτική.



Barbie in Princess Power - Barbie η σούπερ πριγκίπισσα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Η Κάρα είναι μια συνηθισμένη σύγχρονη πριγκίπισσα που ζει μια κανονική ζωή. Όταν μια μαγική πεταλούδα τη φιλήσει, η Κάρα θα αποκτήσει δυνάμεις που της επιτρέπουν να μεταμορφώνεται σε Σούπερ Πριγκίπισσα, δηλαδή στο δυναμικό alter ego της, που πετάει συνεχώς γύρω από το βασίλειο προκειμένου να το προστατεύει, πολεμώντας το έγκλημα. Σύντομα, όμως, η ζηλιάρα ξαδέρφη της Κάρα, Κορίν, αιχμαλωτίζει την πεταλούδα και μεταμορφώνεται σε Νταρκ Σπαρκλ, την αντίζηλο της Σούπερ Πριγκίπισσας. Η θεαματικών αναμετρήσεων αντιδικία τους μεταφέρεται στον ουρανό, ώσπου συνειδητοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του βασιλείου. Θα βάλουν τα δύο κορίτσια στην άκρη τις διαφορές τους για να συνεργαστούν ενάντια στο κοινό κακό;