Η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα Πολύμορφο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Πάτρας διοργανώνει την έκθεση «50 Φωτογραφίες», που ανοίγει για το κοινό την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

Τα μέλη της Ανοιχτής Φωτογραφικής Ομάδας «Πολύμορφο» επισκέφτηκαν τον Ιανουάριο του 2015, το καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου της Πάτρας και αιχμαλώτισαν το χρώμα και τους όγκους των κατασκευών. Οι εξορμήσεις αυτές αποτέλεσαν μιαν ευκαιρία για να αποτυπωθεί το ξεχωριστό κλίμα που επικρατεί στους χώρους που ετοιμάζεται το καρναβάλι.

Σας καλούν λοιπόν να επισκεφτείτε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας και να μοιραστείτε μαζί τους τις εικόνες αυτές.

Συμμετέχουν με έργα τους:
Βασω Λυμπέρη, Γιάννης Κοπανάς, Γιάννης Πατρώνης, Γιώργος Παναγόπουλος, Δήμητρα Ακούρου, Δημήτρης Παπανικολάου,  Δημήτρης Χονδρογιάννης, Θάνος Παπαδημητρίου, Ιωάννα Μαραγκου, Κώστας Τσέλος, Λένα Μίμη, Μαίρη Γιαννοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου, Μαρία Κοσσυφίδου, Μαριάννα Νικολάου, Νίκος Σκαλτσάς, Σόνια Πουλή, Στάσια Διακουμίδου, Χαρά Παπαδοπούλου, Χριστίνα Καρακωνσταντή

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 20.00μ.μ. και θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας ντοκουμέντο για τη φωτογράφο Vivian Mayers:
Finding Vivian MayersΑναζητώντας την Βίβιαν Μαγιερς