Στις 19 Φεβρουαρίου 2015 εγκαινιάζεται στο ArtWall Project Space η έκθεση με τίτλο «Ουτοπία ή Αλήθεια;» της Ευσεβίας Μιχαηλίδου.

Οι εγκαταστάσεις μαζί με τις γλυπτικές μορφές αναδύουν το εικαστικό περιβάλλον που έχει ως κεντρικό άξονα τη φύση. Η έρευνα και η μελέτη της φύσης μέσα μας και, παράλληλα, έξω μετουσιώνει τη ματαιότητα της ύπαρξης στη γνώση της αλήθειας. Η έννοια της σύνθεσης και της αφαίρεσης είναι τα στάδια της παρατήρησης, μέσω της οποίας υλοποιείται το καλλιτεχνικό έργο. Η αισθητική και η λειτουργικότητα του έργου δημιουργούν την αναγκαιότητα της τέχνης ως διαδικασία αυτογνωσίας.
Ευσεβία Μιχαηλίδου, 2015

Eπιμέλεια:  Εμμανουήλ Μαυρομμάτης

Βιογραφικό:
Η Ευσεβία Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Ζωγραφική στην ΑΣΚΤ (1985-1990) στο εργαστήριο του Δημήτρη Μυταρά με καθηγήτρια την Ρένα Παπασπύρου. Σπουδές Γλυπτικής στο εργαστήριο του Θεόδωρου Παπαγιάννη (1997-1999).

Το ARTWALL art space ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να λειτουργήσει σαν χώρος φιλοξενίας και προβολής της σύγχρονης τέχνης και καταλύτης για τη συνεύρεση και συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του χώρου της τέχνης. Την κατεύθυνση του εικαστικού προγράμματος του ArtWall σχεδιάζει και υλοποιεί η Φωτεινή Καπίρη, καλλιτέχνης, επιμελήτρια και συν-ιδρυτήρια του CAMP! Contemporary Art Meeting Point, ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα πρότυπα της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής. Το Fresh Hotel, στηρίζει ενεργά αυτή την προσπάθεια, υποστηρίζοντας τη σύγχρονη τέχνη.