Από Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) για ένα τριήμερο μοναδικών προσφορών σε μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για  μικρούς και μεγάλους: έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40€.

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
05-07 Φεβρουαρίου 2015
• Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09.00π.μ. έως τις 21.00μ.μ.
• Σάββατο από τις 09.00π.μ. έως τις 17.00μ.μ.

Οι αναγνώστες μας θα βρουν σε μοναδικές τιμές έργα πολυβραβευμένων σύγχρονων ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ανάμεσα στα οποία είναι το οξυδερκές μυθιστόρημα Καλοκαιρινό ειδύλλιο του Ουίλιαμ Τρέβορ, το συνταρακτικό έργο Ο βιασμός της Τζόις Κάρολ Όουτς, η καθηλωτική σάτιρα του ρώσου συγγραφέα Βλαντίμιρ Σορόκιν Πίσω από το μεγάλο ρωσικό τείχος κ.ά., ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλή τιμή ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, όπως το συγκλονιστικό έργο του Marc Roche Η Τράπεζα, Πώς η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο, το μανιφέστο Ξύπνα, Ευρώπη! των Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ και Γκι Βέρχοφσταντή το Ημερολόγιο της κρίσης του έγκριτου δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα. Μεγάλες προσφορές περιμένουν και τους μικρούς μας φίλους, από μια ευρεία γκάμα τίτλων που περιλαμβάνει ιστορίες με τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά ακόμα έργα αγαπημένων συγγραφέων.

Επίσης, με αγορές από 10€ έως 30€ οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κάνουν δώρο το Ημερολόγιο 2015: Κάθε μέρα γονείς. Από 30€ έως 50€ επιλέγετε και παίρνετε δωρεάν ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50€ σας κάνουμε δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές!
Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Από 05 έως και 07 Φεβρουαρίου 2015, οι ίδιες προνομιακές προσφορές περιμένουν και τους φίλους μας στη Θεσσαλονίκη, στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81).
Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τα παιδιά σας τα οποία μπορούν παράλληλα να συμμετάσχουν στο εργαστήριο αφήγησης με την παραμυθού Εύη Γεροκώστα ή στην εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ιππόκαμπος και Ανεμώνη, ενώ εσείς κάνετε τις αγορές σας. Ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του χώρου, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ