Οι εκδόσεις βιβλιοΔιάπλους και ο IANOS Θεσσαλονίκης σας καλούν να ζήσετε ξένοιαστες στιγμές στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου "Σκανταλιές, ανεμελιά και τρελά ζογκλερικά" της Γεωργίας Λάττα, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12.00μ.μ.. Μαζί με τη συγγραφέα σας περιμένει για να σας διασκεδάσει με αστεία, τραγούδια και παιχνίδια ο εμψυχωτής Γιάννης Θεοδώρου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Βασιλική Ιππέκη Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε.Δυτ.Θεσσαλονίκης, MSc,Υποψήφια Διδάκτορας- Τ.Ε.Π.Α.Ε. Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ., Δέσποινα Σαββίδου διευθύντρια 2ου Δ. Σχ. Μενεμένης-πρόεδρος Ζ΄ Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε.-αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Για παιδιά κι όσους νιώθουν παιδιά.

Διασκεδάστε με τις απίθανες περιπέτειες ενός μικρού, επίδοξου ζογκλέρ! Τι κι αν διαμαρτύρονται οι γύρω του; Εκείνος σκαρώνει χίλιες ζαβολιές σ' ένα λεπτό και με τα τρελοπάλαβα κόλπα του αναποδογυρίζει τα πάντα στο πέρασμά του. Γλιστράει σαν παγάκι, ιππεύει κάγκελα, ξεπετιέται από χαρτοκούτια, εξασκείται σε τούμπες - κωλοτούμπες και σε τρεχάλες - κουτρουβάλες! Θα καταφέρει ο άτακτος μικρός να μεταμορφώσει τις σκανταλιές του σε δημιουργία και να σκορπίσει γύρω του χαρά και κέφι; Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά του όνειρα; Με έμμετρο κείμενο και παιχνιδιάρικες εικόνες ζωντανεύουν οι ξεκαρδιστικές ιστορίες ενός απίθανου παιδιού που θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας. Βλέπετε, όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν ανέμελο, μικρό σκανταλιάρη! Το βιβλίο συνοδεύεται από cd που περιλαμβάνει την αφήγηση της ιστορίας, τραγούδια και εκπαιδευτικό υλικό.