Ο Δήμος Στυλίδας, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Στυλίδας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του Χρήστου Δημόπουλου, στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκο του Λαού (Στυλίδα). Συνδιοργανωτές: 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Στυλίδας, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας. 
Παιδιά, ελάτε να μάθουμε τα επαγγέλματα σαν ποίημα, καθώς επίσης τους μήνες και τις εποχές, να γνωρίσουμε μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες και να κάνουμε πασχαλινές κατασκευές παρέα με τον συγγραφέα!


Το Βιβλιοπωλείο book and Art (Κομνηνάκη 5, Μυτιλήνη, τηλ.: 22510 37961) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Γιώτα Φώτου. Η συγγραφέας, με αφορμή το βιβλίο της ΤΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινιδης (Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 256173) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σόφης Θεοδωρίδου στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Ντόρα Βαλκάνου. Η Σόφη Θεοδωρίδου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.