Οι Godsleep θα εμφανιστούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο An Club για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο album με τίτλο "Thousand Sons Of Sleep". Special Guests οι 7-Odds και οι SuperSoul.

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).

Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία.. To 2013 ακόλουθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn και Gentlemans Pistols. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους full length album με τίτλο ‘Thousand Sons Of Sleep’ το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2015.

Facebook: www.facebook.com/Godsleepband
Bandcamp: godsleep.bandcamp.com
Επικοινωνία: godsleepband@gmail.com

Οι 7-Odds είναι μία Garage/Punk μπάντα από την Αθήνα. Μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, ξεπηδούν κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία και άλλα cult σκηνικά του μυαλού μας, για να τις μοιραστούμε με τον καθένα ο οποίος είναι αποφασισμένος να αρνηθεί την εξέλιξή του σε ένα χαζό ρομπότ. Το Μάρτιο του 2015 κυκλοφόρησε το "People Wanna See" E.P. με 3 κομμάτια σε βινύλιο, από τη Frontyard.

http://7-odds.com/
Facebook: www.facebook.com/pages/7-Odds/353787491313720

Οι Supersoul είναι ένα heavy blues trio,που πρόσφατα ξεκίνησε να πορεύεται δυναμικά στον cranked ήχο της blues.Το release αυτό πρόκειται να σημάνει την αρχή του δεύτερου χρόνου εμφανίσεων τους. Ο ήχος τους αντικατοπτρίζει την αγάπη τους για τη μουσική αυτή,με εύρος από τα αρχεία του Alan Lomax μέχρι και τις πιο μοντέρνες εκδοχές της,σε μια crank-αρισμένη "μετάφραση".

Facebook: https://www.facebook.com/supersoultheband