Ο Διονύσης Ατζαράκης η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Κωνσταντίνος Ρωμανός, δύο κωμικοί stand up και ένας μένταλιστ ενώνουν τις ιδιότητές τους αναδεικνύοντας τη μαγεία που κρύβεται μέσα στο stand up.

Γρήγοροι ρυθμοί, έξυπνες ατάκες, άφθονο γέλιο, θεαματικά τρικ και πολύ… μυστήριο, σε μια παράσταση έκπληξη που έρχεται να αναστατώσει τα Σάββατα το Half Note.

Ο Διονύσης Ατζαράκης μας μιλάει για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα παιδικά του χρόνια, τον πατέρα του, τα κόμπλεξ του, το ύψος του, τον Μπάτμαν και την πρώην του. Α, και για την Ελένη Φουρέιρα βεβαίως.

Η Χρύσα Κατσαρίνη σχολιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τις ανασφάλειες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξένοι στην Ελλάδα (ναι δεν ακούγεται πολύ σαν κωμωδία, αλλά είναι, γιατί όλα αυτά τα περνάει μέσα από το δικό της φίλτρο…και είναι περίεργη κοπέλα)!

Ο Κωνσταντίνος Ρωμανός ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στην εξαπάτηση των θεατών (ψυχολογική, για να μην παρεξηγούμαστε). Είναι ο άνθρωπος αυτός που θα σε κάνει μέσα σε λίγα λεπτά να αμφισβητήσεις όλα όσα μέχρι τώρα θεωρείς δεδομένα, αλλά και να κλείσεις άμεσα ραντεβού με οφθαλμίατρο καθώς δεν θα μπορείς να εξηγήσεις αυτά που θα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου!

Οι τρεις τους συμπράττουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note και ανάμεσα σε όλα τα άλλα, θα προσπαθήσουν με ένα μεγαλειώδες νούμερο να καταρρίψουν το νόμο της βαρύτητας… Θα τα καταφέρουν;